BORIS BARIĆ PORNELLO, AUTOR 'KOZJAKA'

Djevojke podvodio jer je trebao novac za liječenje

17.04.2009 u 09:03

Bionic
Reading

Četerdesettrogodišnji Boris Barić, poznat pod nadimkom Pornello, autor amaterskog pornografskog uratka 'Kozjak', na Županijskom sudu u Splitu u četvrtak, tvrdio je da je četiri djevojke podvodio zato što mu je bio potreban novac za liječenje

Bariću se, na suđenju zatvorenom za javnost, stavlja na teret da je od početka 2004. do polovice svibnja iste godine djevojke podvodio u stanovima u Getaldićevoj i Starčevićevoj ulici u Splitu gdje im je plaćao najamninu, piše Jutarnji list. Jedna od djevojaka bila je maloljetna, a Barić tvrdi da to nije znao. Upravo je zbog zaštite te djevojke suđenje bilo zatvoreno za javnost.

Barić se izvlačio na svoju tešku zdravstvenu i obiteljsku situaciju. Nađena su mu dva tumora na mozgu, a trebao je hitno prikupiti novac za operaciju oka u inozemstvu. Dodao je da ga je napustila žena i da je samohrani otac četverogodišnjeg djeteta te da životari od tisuću i pol kuna očeve mirovine.

Suđenje se nastavlja početkom lipnja, kada se nadaju da će se saslušati barem jedna od podvođenih djevojaka koje se nisu odazvale pozivu suda.