GOTOVA NEIZVJESNOST

Dinamo vezao svog dragulja: Alen Halilović potpisao s 'modrima'

27.06.2012 u 14:18

Bionic
Reading

Svečano je u srijedu bilo u Plavom salonu gdje je Dinamo potpisao ugovor sa najtalentiranijim igračem svijeta u svojem godištu, 16-godišnjim Alenom Halilovićem!

Modri su u srijedu obavili veliki posao koji će u godinama ispred nas donijeti puno dobroga klubu i navijačima. Naime, Alen Halilović je potpisao profesionalni ugovor s hrvatskim prvakom.

'Ne mogu uopće opisati kako se sada osjećam i koliko sam sretan', rekao je 16-godišnji igrač 'modrih' koji je u klub došao u pratnji roditelja pa nastavio: 'Ovo je trenutak o kojem sam maštao od trenutka kada sam počeo igrati nogomet i razlog zbog kojeg sam uopće i počeo: kao i moj tata, želio sam igrati za Dinamo', ispričao je u jednom dahu oduševljeni mladić.

Sportski direktor Dinama Zoran Mamić bio je jako zadovoljan nakon potpisa ugovora s talentiranim igračem: 'Alen je igrač za kojeg se već godinama interesiraju najveći europski klubovi tako da uopće nema potrebe isticati koliko smo zadovoljni što je odabrao ostati ovdje što je, smatramo, najbolje za razvoj njegove karijere za koju svi vjerujemo kako će biti u skladu s njegovim talentom - veličanstvena.'

Svakako vrijedi istaknuti kako je Halilović još jedan u nizu talenata koji su do profesionalnog ugovora i, sigurni smo, uskoro prve momčadi dogurali iz Nogometne škole. Naime, Alen je u Dinamu već niz godina, u Maksimiru je napravio svoje prve nogometne korake te smo sigurni kako će raditi samo sve veće i veće.

Mladi Alen neće se, naravno, odmah priključiti prvoj momčadi već će nastaviti raditi i trenirati kako bi što prije došao do potrebne fizičke razine koju zahtjeva seniorski nogomet; sve ostalo već ima.