NAKON KOLAPSA THQ-A

Del Torov InSane ipak ide dalje?

10.01.2013 u 10:18

Bionic
Reading

Prije nešto više od godinu dana slavni filmski redatelj i THQ objavili su suradnju na survival hororu koji je na kraju ipak ugašen zbog financijskih problema THQ-a

InSane je ime projekta na kojemu je studio Volition radio pod upravljačkom palicom Guillerma del Toroa sve dok THQ nije uzdrmala kriza koja je nedavno rezultirala i bankrotom te velike izdavačke kuće.

 

O samoj igri nije bilo mnogo informacija osim to da se radilo o survival hororu koji je trebao biti uobličen u trilogiju kroz narednih desetak godina.

 

Na sreću, Del Toro nije odustao od projekta već ga je odlučio realizirati pod imenom neke druge velike kuće, a prema izjavama samog redatelja – to bi mu moglo poći za rukom.

 

'U razgovorima smo s vrlo velikom kompanijom. Na mogu reći o kome se radi, ali u pitanju je vrlo velika tvrtka. Dobro su reagirali na igru i ono što želimo napraviti', izjavio je Guillermo del Toro za Toronto Sun.

 

S obzirom da čovjek govori u množini, nije potpuno jasno hoće li rad na igri nastaviti Volition, inače zaslužan za Saints Row, ili pak neki drugi studio.