ŽIVI ZID

'Crveni buržuj nije izgubio zbog nas!'

11.01.2015 u 20:03

Bionic
Reading

Predsjednički kandidat iz prvog kruga Ivan Sinčić nije glasovao u drugom krugu izbora, navodno zato što nije na vrijeme pribavio potvrdu o glasovanju izvan mjesta prebivališta. No i da je imao glasački listić u rukama, kaže da bi ga poništio iz moralnih razloga

'Izlaznost je jako velika i očito je da se radi o biračima koji su željeli glasovati protiv nekoga. I s jedne i s druge strane', kazao je Sinčić u programu Nove TV.

Smatra da su izlazne ankete relativno pouzdane i da je rezultat 'realan', a od eventualne predsjednice Kolinde Grabar Kitarović 'ne očekuje ništa'.

'Radit će isto što i Josipović, a sustav će ostati isti. Deložacije, ovrhe, iseljavanje mladih... Jedina promjena koja će se dogoditi je kozmetička i ideološka', kazao je Sinčić.


'Ako je istina da je crveni buržuj izgubio, nije izgubio zbog nas, već zbog svoje politike, zbog toga što je sirotinji okrenuo leđa, što se okružio ulizicama i zbog toga jer podržava politiku koja nas vodi u propast.

Da je htio, mogao je uzeti Viliborove birače, dva dana prije izbora mogao je doći spriječiti deložaciju i pokazati biračima da mu je stalo do najslabijih u našem društvu, ali nije to htio učiniti.

Slušao je svoje savjetnike, umjesto zdrav razum. Znao je tko će odlučiti izbore i nije učinio ništa da se približi tim ljudima', prvi je komentar na izlazne ankete na Facebook stranici Živog zida.