kuća blizu kampusa

Četiri studenta na sveučilištu u Idahu pronađena mrtva

14.11.2022 u 18:06

Bionic
Reading

Policija je u sjeverozapadnom Idahu otvorila kaznenu istragu četiriju smrti studenata Sveučilišta Idaho, čija su tijela nađena u kući blizu kampusa u incidentu koji je potaknuo naredbu drugim studentima da pronađu skrovište

Policija je pozvana u kuću u Moscowu u Idahu, zbog pronalaska osobe u nesvjesnom stanju malo prije podneva. Po dolasku, policajci su u domu pronašli četiri mrtve osobe, prema izvješću moskovskog policijskog odjela.

Kratko nakon što su pronađena tijela, sveučilište je reklo studentima i osoblju da pronađu skrovište i da se klone toga područja. Sveučilište koje broji 6800 studenata ukinulo je upozorenje oko tri sata kasnije, rekavši da nema prijetnje.

Policijski odjel sjeverozapadnog grada u Idahu koji broji 25.000 stanovnika nije identificirao umrle studente. Otvorena je kriminalna istraga, no policija nije otkrila detalje incidenta.

Predavanja su otkazana u ponedjeljak te će se nastaviti u utorak, rekli su školski službenici.

Do incidenta je došlo nekoliko sati prije pucnjave na sveučilištu u Virginiji u Charlottesvilleu u kojoj su stradale tri, a ranjene su dvije osobe.