IZVJEŠTAJ HAK-A

Bura otežava promet između Sv. Roka i Maslenice

11.08.2016 u 07:55

Bionic
Reading

Zbog bure samo su za osobna vozila otvorene autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica te autocesta A6 Rijeka - Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica, ostala voze obilazno starom cestom DC3 kroz Gorski kotar, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK)

Na Krčkom mostu, autocesti A7 Orehovica - Šmrika i Jadranskoj magistrali DC8 od Bakra do Novog Vinodolskog zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a od Novog Vinodolskog do Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila), izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog prometne nezgode na autocesti A3 Bregana - Lipovac, prije naplate Zagreb Istok, u smjeru Lipovca, treba voziti oprezno

Oprezno treba voziti po mjestimice mokrim i skliskim kolnicima u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Lici, Gorskom kotaru, Slavoniji i dijelu Dalmacije.

Pojačan je promet putničkih vozila na graničnim prijelazima - ulazak: Bajakovo, Karasovići, Metković; oba smjera: Macelj.

Trajekti plove redovito. Katamaran na liniji 9603 Jelsa - Bol - Split isplovit će na relaciji Stari Grad - Bol - Split.