PUŠTEN IZ BOLNICE

Brkić se šali na Facebooku: Osjećam se kao da me tramvaj udario

07.07.2017 u 21:42

Bionic
Reading

Potporedsjednik Sabora Milijan Brkić oglasio se na svom Facebooku nakon što je danas pušten iz bolnice u kojoj je bio prenoćio nakon što se u četvrtak zasbio službenim automobilom u tramvaj

Kako su mediji već izvijestili, jučer sam na križanju Medulićeve ulice i Ilice doživio prometnu nezgodu, na sreću bez težih posljedica. Nakon obavljenih liječničkih pretraga otpušten sam jutros iz bolnice, nalazim se doma, jedino što se osjećam je 'kao da me tramvaj udario'.

Još jednom zahvaljujem dragom Bogu što je sve prošlo bez težih posljedica, osjećam se dobro, a ovim putem ispričavam se vozačici tramvaja br.11 gospođi Marijani, svim putnicima u tramvaju, vozačima i pješacima u prometu koji su jučer imali neugodnosti na mjestu događaja.

Zahvaljujem liječničkom osoblju, hrvatskoj policiji i drugim službama na brzoj intervenciji i pruženoj pomoći. Veliko ljudsko HVALA svima od srca', poručio je Brkić.

'Jučer oko 18.35 na raskrižju Ilice i Medulićeve ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobni automobil i tramvaj. Očevidom je utvrđeno da je 47-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke Audi zagrebačkih registarskih oznaka Medulićevom u smjeru sjevera.

Dolaskom do Ilice skrenuo je ulijevo te je prednjim dijelom vozila naletio na prednji desni dio tramvaja linije 11 kojim je upravljala 46-godišnja vozačica. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 47-godišnji vozač osobnog automobila, a liječnička pomoć mu je pružena u KBC-u Sestre milosrdnice.

Kod oboje vozača nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu', doznaje tportal iz PU zagrebačke.