UŽAS U SLAVONSKOM BRODU

BMW-om se zabio u tri učenice za čiji se život bore liječnici

26.04.2013 u 10:01

Bionic
Reading

Tri djevojke teško su ozlijeđene u stravičnoj prometnoj nesreći koja se u četvrtak oko 19 sati dogodila u Ulici Ivana Cankara u neposrednoj blizini Srednje škole Matije Antuna Reljkovića u Slavonskom Brodu. Liječnici se još uvijek bore za život triju petnaestogodišnjakinja

Djevojke se nalaze na Odjelu reanimacije i sve tri su i dalje životno ugrožene, a liječnici se bore za njihove živote. 15-godišnjakinje su ozlijeđene u nesreći koja se dogodila u Ulici Ivana Cankara u neposrednoj blizini Srednje škole Matije Antuna Reljkovića u Slavonskom Brodu, piše Večernji list

Na njih je u četvrtak oko 19 sati uslijed neprilagođene brzine sa BMW-om naletio 19-godišnjak kada su se vraćale sa nastave iz te srednje škole. Mladiću je nakon nesreće izmjereno 0,09 promila alkohola u krvi.

Dežurni liječnik na kirurgiji dr. Drago Križanović za Večernji je rekao da su sve tri djevojke odmah po dolasku u bolnicu podvrgnute operacijskim zahvatima.

- Zadobile su teške ozlijede, najviše donjih ekstremiteta ali i drugih dijelova tijela. Jedna ima i teške ozlijede glave. Liječnici su pozivani od kuće da dođu u bolnicu, radila je cijela kirurška ekipa od osam liječnika.