HDZ UZ PREDSJEDNICU

Bezuvjetna potpora Jadranki Kosor

14.10.2010 u 21:58

Bionic
Reading

Predsjednica HDZ-a i premijerka Jadranka Kosor izjavila je nakon večerašnjeg sastanka koordinacije predsjednika županijskih organizacija HDZ-a kako je stranka čvršća nego ikada

"Razgovarali smo o budućnosti HDZ-a, koja je čvršća nego ikada", rekla je novinarima Jadranka Kosor i time odgovorila na pitanje je li se u stranci večeras razgovaralo o zahtjevu bivšeg premijera Ive Sanadera da mu se ponovo aktivira zastupnički mandat u Saboru.

Zamjenik predsjednice HDZ-a Darko Milinović novinarima je pak rekao kako na večerašnjem sastanku u središnjici HDZ-a nije bilo govora o Sanaderovu zahtjevu, nego su s predsjednicima županijskih organizacija razgovarali o sljedećim parlamentarnim izborima. "Vlada je stabilna, kao i koalicija", poručio je Milanović.

U stranci se doznaje da županijske organizacije HDZ-a bezuvjetno podupiru predsjednicu stranke, što će sutra i objaviti na konferencijama za novinare.

Bezuvjetnu potporu predsjednici županijskih organizacija posebno daju svemu što radi koalicijska vlada, a pogotovo programu gospodarskog oporavka i borbi protiv korupcije, doznaje se.