afera žnjan

Bartulica objavio video pred Thompsonovom kućom: ‘Šokiran sam, prekršena su sva njegova temeljna prava!‘

13.08.2021 u 19:20

Bionic
Reading

Pjevač Marko Perković Thompson policiji je prijavio da su u njegovu kuću provalile tri osobe, njegov susjed Branko Miodrag, novinarka RTL-a Danka Derifaj i snimatelj iste televizije. Novinarka odlučno demantira da se radi o bilo kojoj vrsti provale i objašnjava da se radi o novinarskom zadatku. Na Thompsonovu stranu stao je saborski zastupnik Domovinskog pokreta, Stjepo Bartulica

'Javljam se ispod splitskog Žnjana, tu sam ispred kuće pjevača Marka Perkovića Thompsona i to radi nečega što sam jutros vidio, snimke koja se nalazi na internetu na kojoj se vidi kako su jučer na njegov posjed upali novinari s RTL-a zajedno s jednim susjedom i to me prilično šokiralo.

Ne samo što mu je povrijeđeno privatno vlasništvo, nego su djeca bila šokirana vidjevši tamo strane osobe koje šeću po njihovom dvorištu i oko bazena. Ovdje su prekršena temeljna prava i mislim da nas sve to treba šokirati', poručio je Bartulica.

'Dugo nisam vidio ovako nešto - novinari ulaze i šetaju po privatnom posjedu bez odobrenja! Djeca sama kod kuće! Zamislite kako biste se osjećali da se radilo o Vašem domu?', napisao je Bartulica na Facebooku.