TEŠKA OZLJEDA

Bartolović u bolnici, Cibalia u šoku

10.04.2012 u 13:18

Bionic
Reading

Mladen Bartolović je u ponedjeljak u zadnjoj minuti treninga nezgodno pao i završio u Općoj bolnici Vinkovci, gdje se i dalje nalazi na bolničkom liječenju na Odjelu Traumatologije

Kako doznajemo od dr. Miroslava Kasića specijalista kirurgije Opće bolnice Vinkovce radi se o napuknuću sedmog rebra i djelomičnom pneumothoraxu sa desne strane. Nažalost dijagnoza je ozbiljna i na najboljeg strijelca Bartola 'nebesko plavi' ne mogu računati do kraja sezone.

'Nažalost Bartolović je vjerojatno van pogona do kraja sezone, ozlijedio se u zadnjoj minuti treninga nezgodno je pao i došlo je do napuknuća rebra i ozljede plućne maramice. Nadamo se što bržem oporavku. Cijeli stožer je u šoku od ove ozljede, žao mi je što je do toga došlo. Nadamo se da će se brzo oporaviti, on je veliki borac i izvrstan igrač,' rekao je sportski direktor Dražen Pernar.

'Mislim da je 'ovo točka na i' kako nas pehovi prate, neću više biti skroman i reći ću kako radimo izvrsne rezultate s obzirom kakvi nam se pehovi događaju, ovo s Bartolovićem je nenadoknadivo! Nadam se brzom oporavku,' istaknuo je trener Samir Toplak.

Inače, Cibalijin najbolji strijelac Bartolović danas (utorak) slavi 35. rođendan, želimo mu sretan rođendan i brzi oporavak!