ŠUMOVI U KOMUNIKACIJI

Bandić skinuo kamp na Sveticama s dnevnog reda Skupštine

04.10.2017 u 15:28

Bionic
Reading

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić povući će točku o gradnji Hrvatskog atletsko-nogometnog kampa na Sveticama s dnevnog reda Skupštine koja će se održati u četvrtak

Najavio je to na današnjoj konferenciji za novinare uz obrazloženje da su zastupnici u Skupštini zatražili dodatna pojašnjenja vezana uz projekt i aneks ugovora koji bi Grad trebao potpisati s Hrvatskim nogometnim savezom (HNS).

'Povući ću prijedlog, a za mjesec ili dva dana neće se ništa dogoditi. Dogovorio sam s predsjednikom Skupštine Andrijom Mikulićem da na predsjedništvu, kada ga sazove, raspravimo o svemu i damo odgovore na sva tražena pitanja', kazao je Bandić.

  • +8
SRC Svetice Izvor: Promo fotografije / Autor: Dominik Etlinger

Naveo je da je bilo šuma u komunikaciji sa zastupnicima, ali i da će nakon što se stavovi usuglase inzistirati na tome da projekt težak 92 milijuna kuna krene što prije.

Podsjetimo, Grad je planirao potpisati aneks ugovora o gradnji na Sveticama, iz kojeg je ispala gradnja atletske dvorane, što je bio jedan od preduvjeta da se zemljište ustupi HNS-u, ali je smanjena površina građevinskih objekata te površina borilišta.

Zbog toga su Bandićevi partneri, HDZ i Neovisni za Hrvatsku, s kojima tvori tanku većinu, zatražili da se točka skine s dnevnog reda.   

Gradonačelnik je najavio da će atletska dvorana na Velesajmu uskoro biti gotova, ali i da će se na njoj dogodine dizati strop kako bi mogla služiti i za skok s motkom.