NADOMAK SPLITA

Baldasar se okrenuo turizmu: Pogledajte njegovu luksuznu vilu

15.06.2017 u 18:39

Bionic
Reading

Donedavni splitski gradonačelnik Ivo Baldasar nakon poražavajućeg rezultata na lokalnim izborima povukao se iz politike. Bacio se u turizam

Na internetskim oglasnicima već je dostupno njegovo imanje nazvano 'Vila okružena livadama' u mjestu Brštanovo, tridesetak kilometara od Splita, koju iznajmljuje po prosječnoj cijeni od 200 eura dnevno. Za ovo ljeto već je bukirana u dva navrata.

Reklamira se kao open space kuća, s odvojenim smještajnim kapacitetima, bazenom, izvorom vode, voćnjakom i vinogradom. Sav taj luksuz smješten je na desetak tisuća četvornih metara usred slikovitog i beskrajno mirnog krajolika Dalmatinske zagore.

  • +14
Vila Ive Baldasara Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Licencirane fotografije / uz dopuštenje Ive Baldasara

Sam Baldasar za tportal je potvrdio da se radi o njegovom, odnosno o obiteljskom imanju njegove supruge Snježane. 'Nema ništa sporno: u imovinskoj kartici prijavljena je kuća, kao i krediti koje smo podizali. Punih dvanaest godina radimo na njenom uređenju i sada smo pri kraju te počinjemo s iznajmljivanjem', kazao nam je bivši splitski gradonačelnik.

'Zasad imamo dva bukinga, a nadamo se da će biti bolje', dodao je.

Ivo Baldasar trenutno uživa u povlastici primanja plaće šest mjeseci nakon odlaska s funkcije. Čuva unuke i odmara se, a ujesen će vidjeti što dalje. 'Vjerojatno više neću u politiku, dosta mi je svega', kazao je za tportal.