VEZA IZ STUTTGARTA

Balakov na Poljud zove Zvonimira Soldu

12.12.2011 u 20:57

Bionic
Reading

Hajdukov trener predložio je Zvonimira Soldu za upražnjeno mjesto Hajdukovog sportskog direktora, no malo je vjerojatno da će mu čelni ljudi kluba izaći u susret

Uoči odlaska na zimski odmor u Bugarsku, trener Hajduka Krasimir Balakov zatražio je od kluba nekoliko pojačanja, te je naveo kako bi rado u momčadi zadržao Daniela Subašića, Marija Maloču, Srđana Andrića, Anasa Sharbinija i Marina Tomasova.

No ono što je Balakov zatajio novinarima, a što je navodno također zatražio od uprave, jest da na upražnjeno mjesto sportskog direktora dovedu njegova nekadašnjeg suigrača i velikog prijatelja Zvonimira Soldu.

Mjesto sportskog direktora Hajduka upražnjeno je još od odlaska Ivice Kalinića na bolovanje, a njegovo ime figurira na papiru samo kako bi se ispunila forma. Nedavno je Nadzorni odbor kluba degradirao Mila Nižetića na tu funkciju, no Balakovu nedostaje stručni čovjek s kojim bi tijesno surađivao. Zato se sjetio dugogodišnjeg suigrača i kapetana iz Bundeslige Solde, no teško je vjerovati da će mu čelnici Hajduka izaći u susret zbog toga jer je Soldo bio igrač i trener Dinama. Još teže je povjerovati da bi čovjek Soldine reputacije i kvaliteta mogao biti primjereno plaćen na Poljudu.