skori izbori

Aris Zlodre kandidat DP-a, HDS-a, HSP-a i HS-a za gradonačelnika Splita

04.06.2022 u 17:42

Bionic
Reading

Domovinski pokret (DP), Hrvatska demokršćanska stranka (HDS), Hrvatska stranka prava (HSP) i Hrvatski suverenisti (HS) najavili su u subotu zajednički nastup na prijevremenim izborima u Splitu, a kandidat za gradonačelnika bit će im Aris Zlodre.

"Naš je kandidat za gradonačelnika Aris Zlodre, Splićanin koji se dokazao i kao kotarski vijećnik i kao uspješni poduzetnik i kao obiteljski čovjek. Njega i njegov tim podržavamo svim srcem, nastupajući pod sloganom 'Pokrenimo Split zajedno'", navodi se u zajedničkom propćenju četiriju stranaka.

Obraćaju se, kažu, "svim stanovnicima Splita koji dišu domoljubno" uz poruku kako će uvijek braniti hrvatski identitet Splita te neće zaboraviti branitelje.

"Nećemo pokleknuti pred agresijom rodne ideologije. Branit ćemo kršćanske vrijednosti na kojima počiva naša kultura," poručili su iz DP-a, HDS-a, HSP-a i HS-a.

Zauzimat će se, ističu, za ravnomjeran razvoj svih dijelova grada. "Sve dobro što je zapelo zbog neučinkovitosti dosadašnje vlasti pokrenut ćemo i ostvariti: u infrastrukturi, urbanizmu, energetici, turizmu, prometu," poručili su.

Navode kako su im u fokusu mlade obitelji koje nemaju stan i koje su zabrinute hoće li upisati djecu u vrtić, te da ne žele grad koji umire nego koji napreduje i razvija se.

"Želimo grad koji se brine za svoje starije građane i one s posebnim potrebama. Želimo služiti građanima Grada Splita na pristojan i miroljubiv način, ne unoseći nove podjele i svađe među ljude," poručuju u priopćenju.