MJESEC DANA

Anti Pavloviću određen istražni zatvor

01.11.2019 u 20:16

Bionic
Reading

Samoprozvanom kiropraktičaru Anti Pavloviću nakon ispitivanja na Županijskom sudu u Velikoj Gorici određen je jednomjesečni istražni zatvor, javlja Dnevnik.hr.

U petak popodne završeno je ispitivanje Ante Pavlovića na Županijskom sudu u Velikoj Gorici te mu je određen istražni zatvoru u trajanju od mjesec dana zbog opasnosti od ponavljanja djela. Na teret mu se stavljaju dva kaznena djela, ropstvo i teške tjelesne ozljede, potvrdio nam je glasnogovornik suda Ante Zeljko, piše Dnevnik.hr.

Ante Pavlović, odvođenje sa Županijskog suda u Velikoj Gorici Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX

Pavlović je dosada već dva puta osuđivan za kaznena djela, te pet puta prekršajno, a protiv njega je podneseno 19 prijava.

Policija ga je pritvorila jučer zbog sumnje da je fizički i psihički napadao svog 60-godišnjeg sumještanina, držao ga u ropstvu i teško ga ozlijedio.

Široj javnosti Pavlović je poznat po skandaloznom i nasilnom ponašanju zbog kojeg je više puta završio u zatvoru, a stanovnici Donjeg Dragonošca žive pod njegovim terorom jer ih svakodnevno snima i zastrašuje te hoda polugol sa sjekirom u ruci.

Mještani su zbog toga, ali i zbog čovjeka kojeg je samoprozvani doktor Ante odlučio liječiti, pozvali i novinare 'Provjerenog'.