policija u šoku

Američki političar zaspao za volanom s lulom za crack u ruci

23.05.2023 u 13:44

Bionic
Reading

Matthew Reilly, gradski vijećnik iz američke savezne države Rhode Island, uhvaćen je kako spava za volanom svog automobila s lulom za crack u ruci. Probudili su ga policajci

Zabrinuti prolaznik vidio je vijećnika Reillyja u automobilu i nazvao policiju. Policija je brzo stigla i probudila drogiranog političara. On je isprva negirao da ima bilo kakvu drogu u svom automobilu, ali je kasnije priznao da je dan ranije kupio crack kokain u vrijednosti od 100 dolara.

Policija je u automobilu pronašla cijelu vrećicu droge.

'Ti si vijećnik u Cranstonu, pušiš crack. Što misliš da bi birači rekli?', pitao je policajac Reillyja.

Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube

Reilly im je rekao da je prethodno crack pušio u svom domu, a prije toga bio je 'čist' 13 godina. Slomio se zbog potresnog razvoda braka, objasnio je taj odvjetnik.

Ubrzo nakon što je snimka premrežila američke medije, dao je ostavku na funkciju predsjednika Republikanske stranke Cranstona kako bi se usredotočio na osobni život i zdravlje.

Gradonačelnik Cranstona Ken Hopkins potvrdio je da je Reilly na liječenju i dodao da mu želi 'sve najbolje'.

Reilly je privremeno suspendiran u obavljanju odvjetničke djelatnosti i izbačen iz svog odvjetničkog ureda. Imenovan je posebni upravitelj za sve predmete na kojima je radio, koji je ovlašten i da vrati dosjee klijentima ili ih preda njihovim novim odvjetnicima.