NETKO ĆE RADITI ZA BLAGDANE

Premijer najavio izmjene plana za reformu školstva u roku od dva tjedna

  • Autor: I. Ba. /Hina
  • Zadnja izmjena 21.12.2017 11:27
  • Objavljeno 21.12.2017 u 11:21
Premijer Plenković najavio kako će akcijski plan za provedbu strategije obrazovanja biti ažuriran najkasnije do 11. siječnja 2018.

Premijer Plenković najavio kako će akcijski plan za provedbu strategije obrazovanja biti ažuriran najkasnije do 11. siječnja 2018.

Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

Predsjednik Vlade Andrej Plenković najavio je u četvrtak da će najkasnije do 10. ili 11. siječnja 2018. novi akcijski plan provedbe strategije obrazovanja, znanosti i tehnologije biti ažuriran i upućen u javno savjetovanje

Premijer je izvijestio na početku sjednice Vlade da je jutros s ministricom Blaženkom Divjak održao konstituirajuću sjednicu novoga posebnoga stručnoga povjerenstva za provedbu strategije obrazovanja, znanosti i tehnologije na kojem je dogovoreno da se u sljedećih nekoliko dana ažurira akcijski plan i da ga se potom stavi u javno savjetovanje.

'Mislim da će to biti od danas do najkasnije 10. ili 11. siječnja, kako bismo istoga dana kada bude iduća sjednica, što će vjerojatno biti 11. siječnja, objavili novi natječaj za izbor ekspertne radne skupine i na taj način nastavimo s provedbom obrazovne reforme koja je izrazito važna za Hrvatsku', kazao je Plenković.

Izrazio je vjeru da će reforma biti na tragu uključivosti i najboljih rješenja za mlade generacije.

  • +11
  • +8

Plenković predsjedao sjednici Posebnoga stručnog povjerenstva za provedbu strategije obrazovanja

Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

Premijer je također pozvao sve ministre da nastave s doprinosima na izradi novog nacionalnog programa reformi kojeg će, kako vjeruje, usuglasiti u nadolazećim tjednima.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!