SONY IDE U DUBINU

3D Filmovi na PS3!

16.09.2010 u 12:00

Bionic
Reading

Upravo je objavljeno da Sony već za nekoliko dana ulazi u uzbudljivu 3D filmsku arenu

Vlasnici konzole Playstation 3 i kompulzivno opsesivni žderači kokica - pozor! Proćelavi dedeki iz Sonyja objavili su da na PS3 21. rujna 2010. stiže novi firmware update. Ne bi to bila nikakva vijest da taj isti firmware ne aktivira punu podršku za 3D filmove! Da, da, Sony je s ovim požurio čak mjesec dana da bi se vaše oči čim prije mogle nauživati kvalitetne stereoskopije.

Pa iako za sada na tržištu nema previše 3D filmskih naslova, Sony očito još jednom želi biti predvodnik na području implementacije novih tehnologija. Sjetite se što je bilo sa Blu-Rayem. I evo ga, 3D gaming već je podržan, uskoro stižu 3D filmovi pa će konkurencija (khm, Microsoft, khm, khm) imati pune ruke posla.

Normalno, za uživanje u bilo kojem vidu Playstation 3 stereoskopije trebat će vam specijalizirani (i skupi) 3D televizori s pripadajućim naočalama. Ali kako bi rekle stare babe s područja Špičkovine - 'Nemoš imati ovce, novce i stereoskopiju u jednoj kanti.' Eto, vijest ste saznali, a mi sada idemo skočiti do jedne Sonyeve poslovnice da ih pitamo nešto u vezi jedne 3D telke.

 

Pogledajte kako izgleda Playstation 3 stereoskopija uživo!