SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Želite obrisati Tinder jednom za sva vremena? Ovako to možete učiniti

07.07.2019 u 07:59

Bionic
Reading

Iako je jedna od najpopularnijih aplikacija za spajanje usamljenih srca, Tinder nije nužno baš svima po mjeri. Ukoliko vam ne odgovara ili ju više ne trebate, evo kako ćete ju ukloniti sa svog smartfona i iz svog života

Pogledajte pregled načina kako obrisati svoj korisnički račun pri Tinderu i deinstalirati tu aplikaciju.

Kako deinstalirati aplikaciju Tinder

Ako samo želite ukloniti Tinder sa svog pametnog telefona, postupak je jednostavan. Dovoljno je deinstalirati tu aplikaciju i više nećete primati obavijesti od nje. To možete učiniti u Googleovoj trgovini Play, koristeći sličicu aplikacije u vašem smartfonu ili postavke za tu aplikaciju u njemu.

Koristite li operativni sustav Android, dovoljno je otvoriti stranicu aplikacije u trgovini Play. Uz dugme open/update s lijeve ćete strane naći opciju deinstalacije. Kucnite na nju i obrisat ćete Tinder.

Isto ćete postići ako pritisnete sličicu aplikacije i zadržite pritisak neko vrijeme. Na Androidu će se pojaviti padajući izbornik s opcijom za deinstalaciju ili ćete ju trebati povući do košarice za smeće.

ONLINE DEJTING

Tražite partnera? Ovo je pet (vrlo) korisnih savjeta za nove korisnike Tindera

Pogledaj galeriju

Odlučite li se za uklanjanje putem postavki, otvorite izbornik postavki na vašem uređaju i potražite postavke za aplikacije. Taj će postupak biti drukčiji od proizvođača do proizvođača.

Na Androidu otvorite Settings, Manage Apps or Settings i zatim Apps. Pronađite Tinder, odaberite ga i odaberite opciju za deinstalaciju.

Na uređajima s iOS-om otvorite Settings, General pa iPhone Storage i zatim odaberite opciju brisanja Tindera.

Time nećete ukloniti vaš korisnički račun s Tinderovih poslužitelja pa će vas on čekati spreman ako se naknadno predomislite. Pritom će automatski biti pauziran pa ćete morati ponovno uključiti prikazivanje u rezultatima pretrage, ako je to ono što želite.

Kako sakriti vaš korisnički račun na Tinderu?

Umjesto deinstalacije aplikacije možete sakriti ili privremeno deaktivirati vaš korisnički profil. To će ga ukloniti iz rezultata pretraga drugih korisnika Tindera. Time nećete otkazati pretplatu, zaustaviti slanje obavijesti ili ukloniti svoje podatke s Tinderovih poslužitelja. Štoviše, moći ćete kontaktirati osobe s kojima ste se bili povezali, kao i koristiti aplikaciju.

Kako biste privremeno sakrili svoj korisnički profil na Tinderu trebate posjetiti stranicu sa svojim korisničkim računom. U aplikaciji kucnite na profilnu sličicu (u gornjem lijevom kutu). Potom odaberite Settings pa isključite Show me on Tinder. Poželite li se ponovno vratiti na prethodno stanje, samo ponovite postupak i uključite tu opciju.

Kako otkazati pretplatu na Tinderu?

Ako ste uzeli pretplatu na neki od Tinderovih servisa, morat ćete ju ručno otkazati. Ako ste uslugu kupili putem trgovine Play, evo što trebate učiniti:

  • Otvorite Google Play Store.
  • U izborniku lijevo odaberite Subscriptions.
  • Odaberite Tinder.
  • Odaberite Cancel Subscription.

SIGURNIJE NA SPOJ ONLINE

Pet najčešćih prijevara na Tinderu i kako ih izbjeći

Pogledaj galeriju

Ako ste za uslugu izravno platili kreditnom karticom, evo kako ju možete otkazati:

  • Otvorite aplikaciju Tinder.
  • Odaberite profilnu sličicu pri vrhu glavnog zaslona.
  • Odaberite Manage Payment Account.
  • Odaberite Cancel Subscription.

Što ako imate uređaj s iOS-om?

  • Otvorite iPhone Settings pa < [vaše korisničko ime] > i zatim iTunes & App Store.
  • Pri vrhu zaslona kucnite na Apple ID i potom View Apple ID.
  • Skrolajte dok ne nađete Subscriptions. Odaberite tu opciju.
  • Odaberite svoju pretplatu na Tinder.
  • Odaberite Cancel Subscription.

Kako trajno obrisati korisnički račun na Tinderu?

Otvorite svoj korisnički profil na Tinderu i odaberite Settings. Skrolajte do dna izbornika. Iza Tinderovog logotipa vidjet ćete dugme Delete Account. Kucnite na to dugme.

Tinder će vas pitati želite li obrisati korisnički račun ili ga pauzirati. Odaberite Delete My Account. Pitat će vas zašto brišete korisnički račun. Odaberite jednu od ponuđenih opcija. Moguće je kako će tražiti dodatne povratne informacije.

Kad to dovršite trebate kliknuti na skočnu (pop-up) opciju kako biste potvrdili brisanje.