oglasi za posao

Zapošljavaju se web administratori, sistem inženjeri, developeri... Pogledajte po kojim uvjetima

19.07.2021 u 11:44

Bionic
Reading

U suradnji s portalom Moj Posao donosimo popis aktualnih oglasa iz IT-ja

Hrvatska komora dentalne medicine je u potrazi za Web administratorom (m/ž). Na ovom radnom mjestu vodit ćeš računa o dizajnu i održavanju stranice projekta, unosu i održavanje baze podataka te dizajnu ostalog materijala za promidžbu. Idealan kandidat posjeduje srednju ili višu stručnu spremu s područja IT tehnologije i/ili grafičkog dizajna, napredno poznaje alate za izradu i dizajn web stranica i posjeduje minimalno 3 godine radnog iskustva na sličnim poslovima. Ako se prepoznaješ u tom opisu, javi im se do 29. srpnja.

SEDMI ODJEL, tim IT stručnjaka fokusiranih na pružanje vrhunskih IT usluga, zapošljava na poziciji: Sistem inženjer za Microsoft i Cloud tehnologije (m/ž). Novim kolegama nude redovite edukacije, stjecanje relevantnih industrijskih certifikata, mogućnost povremenog rada na daljinu, rad na izazovnim domaćim i internacionalnim projektima te mogućnost razvoja karijere i usmjeravanja u interesantna područja. Oglas ostaje aktivan do 23. srpnja.

Barrage d.o.o. je informatička kompanija koje u sklopu svojih širokih aktivnosti razvija softvere po mjeri korisnika. Dinamični su, otvorena uma i prilagodljivi za sve karaktere članova tima. Trenutno su u potrazi za pojačanjem na poziciji Full Stack Developer (m/ž). Njihova ponuda uključuje fleksibilno radno vrijeme, tržišno kompetitivnu plaću, vrhunsku opremu, edukacijske programe, posjete konferencijama te opuštenu i zabavnu atmosferu. U to se možeš uvjeriti ako im se javiš do 22. srpnja!

Zanima te kako se štite računalni sustavi? Želiš se okušati u implementaciji, optimizaciji i održavanju vrhunskih sigurnosnih proizvoda u kritičnim IT sustavima poput financijskog ili javnog sektora? Ako su tvoji odgovori potvrdni, Combis te poziva da im se pridružiš na poziciji – Stručnjak za sigurnosne tehnologije (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati s praktičnim iskustvima u radu s Endpoint Detection and response alatima i SIEM rješenjima. Rok za prijavu na oglas ističe 23. srpnja.

Tvrtka Code Vibe, software agencija za razvoj web orijentiranih rješenja za međunarodne klijente, je u potrazi za Junior/Mid Web Developerom (m/ž). Nude ti pristup top notch razvojnoj okolini i alatima, rad na ozbiljnim projektima u agilnoj okolini, stimulativni osobni razvoj i napredak, edukacije i certificiranje po želji i potrebi te nešto što se zove Code Vibe kultura.. No, o tome će ti reći nešto više kad se vidite! Javi im se do 30. srpnja i postani dijelom Code Vibe tima.