NAGRADNJAČE

Zagrebački velesajam i tportal.hr vas vode na Zagreb Auto Show!

04.04.2016 u 12:24

Bionic
Reading

Zagreb Auto Show, sajam koji se brižljivo priprema s puno strasti i ljubavi, njeguje i kontinuirano poboljšava svakim novim izdanjem, Salon automobila kojeg izlagači prihvaćaju i u potpunosti podržavaju, a posjetitelji obožavaju i s nestrpljenjem očekuju

Na nadolazećem Zagreb Auto Showu posjetitelji će moći pogledati omiljene brendove vozila u premijernim izdanjima, od kojih će mnoga biti prva pokazivanja odmah nakon Salona u Ženevi.

Nastupa ukupno 440 izlagača iz 33 zemlje na 70.000 m2 - 14 paviljona i otvorenog prostora. Prisutan je 81 brend automobila, motocikala i gospodarskih vozila; 29 automobilskih marki, 35 marki motocikala, 17 marki gospodarskih vozila. Prvi put na Salonu automobila prisutna su dva hrvatska proizvođača električnih vozila i skutera.

Očekuje vas šest dana zabave i adrenalina; PIT Stop na Trgu bana Josipa Jelačića, Kvartoteka, Izbor zvijezde Salona, Auto Moto Forum, Karting utrke u paviljonu 35, susreti Bikera i Moto Alka, DJ Akademija, Crazy Cars - kaskaderski auto-moto show, Harley Show, Old Timer Show, Automodeli na daljinsko upravljanje: izložba i utrke, Izložba maketa željeznica te malih modela automobila, FSB racing team - Mladi i inovativni studenti Fakulteta strojarstva i brodogradnje predstavljaju svoje bolide i ostalih događanja.

Bogata nagradna igra – FREE WI FI ZONE

I ove godine pripremili smo bogatu nagradnu igru koja će sigurno oduševiti sretne dobitnike.
Glavna je nagrada Volkswagen Up!
U pretprodaji ulaznice se mogu kupiti na većini benzinskih postaja INA - Industrija nafte d.d. u Zagrebu.

Više informacija pogledajte ovdje

Po dvije ulaznice za Zagreb Auto Show osvojili su Damir Mulković, Igor Kovačić, Danijel Krezić, Damir Polutranko i Alen Grgić.

O preuzimanju nagrada dobitnici će biti obaviješteni puteme-maila.