ZA PAMETNE TELEVIZORE

YouTube Music dobio je nekoliko noviteta, evo što trebate znati

15.10.2020 u 13:57

Bionic
Reading

Na svim pametnim televizorima korisnici YouTube Musica od sad će moći pristupiti pohranjenim popisima za reprodukciju i pjesmama koje su označili lajkom izravno u njihovim katalozima

Iz YouTubea je stigla najava više nadogradnji za aplikaciju YouTube Music TV, uključujući televizore s operativnim sustavom Android TV i nove Chromecaste s Google TV-om.

Na svim pametnim televizorima korisnici YouTube Musica od sad će moći pristupiti pohranjenim popisima za reprodukciju (playlistama) i pjesmama koje su označili lajkom izravno u njihovim katalozima.

Nova značajka pojavit će se u kartici YouTube Music u sklopu aplikacije YouTube, a prikazat će i nove vizuale za predstavljanje albuma i drugih ilustracija. Ujedno je olakšano i listanje stranica u sklopu aplikacije, piše Verge.

Ali, također su obećali kako će tijekom nadolazećih mjeseci korisnici YouTube Music Premium moći nastaviti slušati glazbu i nakon što su izašli iz aplikacije.

YouTube Music pokrenut je 2018. godine. Dosad je ta aplikacija nadograđivana više puta kako je proširivana ne bi li obuhvatila razne načine pregledavanja televizijskog i drugog video sadržaja.