MOJPOSAO

Vrijeme je za promjenu: Pronađite novi posao u IT-ju

22.05.2023 u 13:18

Bionic
Reading

Donosimo tjedni pregled novih poslova u IT sektoru. Pronađite vašeg favorita i javite im se već danas

LUSH manufaktura, najveća i najuspješnija internacionalna kozmetička tvrtka u Hrvatskoj, zapošljava IT sistem administratora (m/ž). Njihov stil rada je fleksibilan, fluidan, pun podrške i autentičan - ako imaš želju potruditi se i isprobati različite stvari, imat ćeš njihovu podršku. Žele da njihovi zaposlenici uživaju dok rade i postavljaju izazove, grade karijeru i podučavaju ih onome što ne znaju, stoga su stvorili kulturu u kojoj je opis tvog posla početna točka, a ne krajnji cilj. Ako želiš raditi u takvom, posebnom okruženju, javi im se do 28. svibnja.

KING ICT kao jedna od vodećih tehnoloških kompanija s međunarodnim dosegom i dugogodišnjim iskustvom širi svoj Odjel pasivnih mrežnih rješenja i zapošljava kolegicu ili kolegu na poziciji: Tehnički voditelj projekata (m/ž). Kao član njihovog tima ćeš imati priliku razvijati svoje iskustvo na najatraktivnijim domaćim i međunarodnim projektima, sudjelovati na stručnim skupovima i konferencijama te kontinuirano se educirati, imati klizno radno vrijeme i koristiti razne pogodnosti. Prijave primaju najkasnije do 7. lipnja.

Želiš sudjelovati u unapređenju hrvatskog visokog obrazovanja i znanosti, ali i društva u cjelini? Motivira te biti dio organizacije koja već više od 50 godina razvija napredne informacijske i komunikacijske tehnologije i čini ih sveprisutnima u hrvatskom društvu? Ako su tvoji odgovori potvrdni, otvorena pozicija PHP programer / developer (m/ž) u Srcu (Sveučilišni računski centar) je korak naprijed u razvoju tvoje karijere.

Narodne novine zapošljavaju WEB operatera (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje jednu godinu relevantnog radnog iskustva, a od zainteresiranih kandidata očekuju i spremnost na rad u području javne nabave te korištenja Elektroničkog oglasnika javne nabave RH. Pored životopisa, uz prijavu je potrebno priložiti i motivacijsko pismo, a na oglas se možeš prijaviti najkasnije do 26. svibnja.

Imaš iskustvo u administraciji Linuxa? Poznaješ neki od skriptnih jezika? Želiš se i dalje razvijati u područjima koja te zanimaju? Ne traži dalje jer Zagrebačka banka traži tebe! Zapošljavaju na radnom mjestu DevOps Specijalist (m/ž), a novim kolegicama i kolegama nude širok izbor edukacija, fleksibilnost u radu, mentoring i strukturirano uhodavanje u posao, mogućnost napredovanja i razvoja te odličnu ravnotežu privatnog i poslovnog dijela života. Ako su te zainteresirali, javi im se do 26. svibnja.