WEB::STRATEGIJA 8

Vrijeme je da pokrenete web biznis

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 14.06.2010 10:16
  • Objavljeno 14.06.2010 u 09:18
ws8-pic04

ws8-pic04

Izvor: Promo fotografije / Autor: web strategija

Što je to web biznis ili e-poslovanje ili web poslovanje? Prema načelima nove ekonomije, web biznis uključuje višestruke prodajne kanale, stjecanje novih klijenata, brendiranje, međusobno povjerenje te zadržavanje kupaca. S obzirom na relativno mala početna ulaganja, ali da se razumijemo - znatnija daljnja svakodnevna ulaganja, pokretanje Vašeg prvog web biznisa može početi i odmah nakon Web::Strategije 8 – Istinom do kupca, koja će se za par dana (17. lipnja) održati u kongresnoj dvorani Hypo EXPO centra u Zagrebu.

Zašto je bitno sudjelovati na ovoj konferenciji? Zato jer je programski odbor ove edukativne konferencije o web-trgovini, ali i o web-poslovanju općenito, neprestano gledao mnoštvo poduzetnika koji su se okušali u web biznisu, uložili silnu energiju i novac te nažalost odustali. Razlog je što su krivo pristupali web biznisu, a kao jedan od glavnih krivaca je poslovni model zasnovan po načelima old-school ekonomije. Web::Strategija 8, najveća web konferencija po ocijeni nacionalnog TV medija (HRT, e-Hrvatska), dovodi svim posjetiteljima konferencije edukativna predavanja akademskog stručnjaka za web biznis, iskusne poslovne ljude koji godinama zarađuju novac web biznisom, poduzetnike koji koriste investitore za rast svog web biznisa, profesionalce koji znaju kako pametno marketirati web biznis te voditelje uspješnih domaćih web-trgovina.

Web::Strategija - ovaj sve više poznati projekt organizatora, tvrtke Marketing Odjel, odjeknuo je i ovoga puta u mnogim medijima zbog jedinstvenog modela po kojem programski odbor koncipira edukativna predavanja, ali i zbog iskusnih predavača često nagrađivanih od strane publike na dosadašnjim konferencijama. Zbog toga će i kotizacije (ulaznice) uskoro biti - ponovno rasprodane! Preostale su danas još tri ulaznice, po kasnoj cijeni, a prijaviti se možete ovdje do prodaje posljednjeg slobodnog mjesta na Web::Strategiji.

Pratite informacije oko konferencije i na društvenim medijima (WS@Facebook, WS@Twitter) te se slobodno uključite u komentiranje! Naša heroina društvenog marketinga - Ana Balentović će kao community manager društvene marketinške kampanje Web::Strategije 8 odgovarati na Vaše upite.

Organizatori zahvaljuju zlatnom sponzoru Web::Strategije, KupiMe.hr, najbrže rastućem komercijalnom fan pageu u Hrvatskoj; srebrnim sponzorima - Raiffeisen banka s projektom eToMiTreba, zatim tvrtka za izradu web stranica Virtus Dizajn, tvrtke Profil.hr powered by Trikoder, studio za razvoj web stranica - LogIT internet usluge, odlična obrazovna Visoka škola za informacijske tehnologije - VsiTe te brončanim - Avalon Premium Hosting, Zagrebačka škola ekonomije i managementa - ZŠEM te PLIVA

Web poduzetnici - vidimo se uskoro na Web::Strategiji 8.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi