SAJMOVI

Vratio se Reboot Infogamer: Evo što vas čeka na Zagrebačkom velesajmu

09.11.2023 u 10:09

Bionic
Reading

Jedan od najvećih sajmova posvećenih videoigrama se vratio - Reboot InfoGamer 2023 održava se od 9. do 12. studenog na Zagrebačkom velesajmu

Reboot InfoGamer 2023 službeno je otvorio vrata. Na 10.000 četvornih metara, u paviljonima 8A, 9 i 11A Zagrebačkog velesajma, posjetitelje očekuje najnoviji gaming sadržaj: hrpa nagradnih igara, esports događanja, hardvera i softvera domaćih i stranih izdavača.

Ovogodišnje izdanje najutjecajnijeg gaming eventa u regiji i jednog od najvećih gaming sajmova na svijetu, traje 9. do 12. studenog (svaki dan od 10:00 do 20:00 sati), okupljajući više od 90 izlagača – uključujući najveće svjetske izdavače i hardverske brendove.

Sajam se službeno otvorio u 11:00 sati uz prikladni giveaway, a organizatori su naglasili da se za sve posjete većih grupa poput škola i fakulteta može ostvariti popust na ulaznicu. Najveća posjećenost očekuje se tijekom subote i nedjelje.

Posjetitelje u paviljonu 8A čekaju giganti kao što su Ubisoft, Warner Bros., Nintendo, Capcom. Na njihovim će izlagačkim prostorima zainteresirani moći zaigrati najaktualnije naslove iz njihovih kataloga.

Predstavljeni će biti remake Ubisoftove igre Prince of Persia: The Sands of Time, Croteamova nova igra The Talos Principle 2, a nove naslove predstavit će i indie izdavači Devolver Digital i Raw Fury. U VR zoni posjetitelji će moći isprobati Meta Quest 3.

  • +12
Reboot InfoGamer 2023 Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Rukavina

U paviljonu 9 održat će se turnir jednog od najuzbudljivijih esport naslova današnjice – Rainbow Six Siege, a u paviljonu 11A posjetitelje čekaju igre kao što su Marvel's Spider-Man 2, EA Sports FC 24, Call of Duty: Modern Warfare III i Alan Wake II.

U Xbox Series X i Game Pass zoni posjetitelji mogu isprobati Microsoftove 'poslastice', među ostalim svemirski RPG Starfield te najnoviju Forzu Motorsport.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal ovdje i kliknite 'Prati'.