TKO JE FINANCIRAO ISTRAŽIVANJE?

Vlasnici iPhonea se više seksaju

11.08.2010 u 07:17

Bionic
Reading

Ako ste dosad kojim slučajem samo razmišljali o nabavci Appleovog iPhonea, ne dvojite više ni trenutka. Nabavite li iPhone, više seksa vam je zagarantirano

Online stranica za druženje i pronalazak partnera OKCupid napravila je malo istraživanje među svojim članovima. Uzorku od 9.785 osoba postavili su niz pitanja te sve lijepo objavili u sklopu izvještaja na svom službenom blogu.

Ono što je nama upalo u oko iz ovog izvještaja je podatak da vlasnici iPhonea imaju više partnera od ostalih vlasnika mobitela. Naime, korisnici muškog roda koji posjeduju iPhone do dobi od 30 godina u prosjeku su promijenili 12,3 partnera, dok su vlasnici BlackBerryja imali njih 8,8, a vlasnici uređaja na Androidu njih 6,1.

Što se žena tiče, također su seksualno najaktivnije vlasnice iPhonea koje su do dobi od 30 godina promijenile prosječno 10 partnera, njihove kolegice, vlasnice BlackBerryja, 8,1, a vlasnice Androida njih šest.

Naglašavamo, ovdje se radi o istraživanju stranice OKCupid, a čije ostale zanimljive sakupljene i analizirane podatke možete pročitati na ovoj adresi