EPIC ČASTI

[VIDEO] Tražite dobre videoigre za vikend? Ugrabite ove arkadne hitove potpuno besplatno

04.03.2022 u 14:12

Bionic
Reading

Kao i svakog tjedna Epic Games nudi igre koje igrači mogu preuzeti potpuno besplatno. Ovog su tjedna u ponudi revampovi arkadnih klasika Black Widow i Centipede, a u ponudi je i dodatan sadržaj za igru za više igrač Dauntless

Epic Games Store ovog tjedna dijeli dvije besplatne igre i malo dodatnog sadržaja. Dućan, podsjećamo, svakog četvrtka nudi nov naslov koji je besplatan za preuzimanje sljedećih sedam dana. Premda Epic obično u tjednu dijeli jednu besplatnu igru, ovaj tjedan ih imamo dvije.

Do 10. ožujka tako možemo besplatno preuzeti naslove Black Widow: Recharged i Centipede: Recharged. Riječ je o novim verzijama klasičnih videoigara s Atarija koje nastoje zadržati svoju izvornu formulu uz nekoliko dobrodošlih grafičkih nadogradnji.

Predma ove dvije igre čine temelj ovotjedne besplatne ponude na Epic Storeu, Epic je zasladio ponudu koja će obradovati igrače njihove free-to-play igre Dauntless. Riječ je o dodatnom sadržaju 'Epic Slayer Kit' kojeg se do kraja idućeg tjedna može preuzeti besplatno. U njemu se nalazi nešto igrine interne valute, kao i trodnevna propusnica za VIP klub koje Epic, inače, naplaćuje 10 dolara.

Black Widow: Recharged

Izvor: Društvene mreže / Autor: Atari

U Black Widow: Recharged branite paukovu mrežu od napada agresivnih buba uz pozadinsku glazbu koju je skladala Megan McDuffee. Igru se može i igrati lokalno s drugim igračem. Igru možete preuzeti ovdje.

Centipede: Recharged

Izvor: Društvene mreže / Autor: Atari

Centipede je 'osvježena' verzija klasične arkadne igre u kojoj se, kao i u Black Widowu, borite protiv horde vrlo agresivnih buba. Centipede: Recharged, kao i Black Widow: Recharged, nudi kooperativnu igru za dva igrača na 30 nivoa, kao i beskonačnu verziju u 'modu za automate'. Igru možete preuzeti ovdje.

Dauntless

Izvor: Društvene mreže / Autor: Phoenix Labs

Dauntless je free-to-play akcijski RPG usredotočen na borbu s velikim čudovištima - kojeg je razvio Phoenix Labs. Dodatan sadržaj 'Epic Slayer Kit' možete preuzeti ovdje.