GEJMING

[VIDEO] Fortnite s novom sezonom donosi Darth Vadera, tobogan smrti i ljetnu vibru

06.06.2022 u 09:22

Bionic
Reading

Popularna igra za više igrača u trećem poglavlju treće sezone zauzima relativno opušten stav

Nakon nekoliko mjeseci oštrog ratovanja i događaja uživo koji je kulminirao divovskim robotom, najnovija sezona Fortnitea je iznenađujuće opuštena. Štoviše, treća sezona trećeg poglavlja se zove 'Vibin'. Ona sa sobom donosi nekoliko mjerodavnih promjena, uključujući nove lokacije poput lunaparka (tobogan smrti uključen), kao i psihodeličnu šumu Reality Falls koja ima magične mladice koje igrači mogu uzgajati za bolji plijen.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Epic Games

Što se same igre tiče, sezona vraća omiljeno vozilo Baller koje je zapravo divovska lopta za hrčke. Neobično prometalo je prošlo kroz par promjena - sad ima više zdravlja, može plutati na vodi ima bateriju koja s s vremenom prazni.

Igrači u novoj sezoni mogu jahati na veprovima dok izbjegavaju nešto što Epic zove 'storm sickness'. Ako ostanete predugo u oluji, razboljet ćete se i počet ćete gubiti zdravlje. Na sreću, svi igrači će dobiti upozotenje prije nego što se zaraze te će ozdraviti čim izađu iz oluje. Ako opet uđete u oluju, opet ćete se razboljeti.

Nova sezona također dolazi sa novom propusnicom koja donosi nove likove - na čelu sa Darth Vaderom, kao i figuricom Snap koju se može modificirati otključavanjem novih dodataka. Vlasnici sezonske propusnice kasnije će moći otključati Indianu Jonesa.