Pratite ritam svojeg srca

Uz kupovinu odabranih Samsung pametnih telefona na poklon dobivate pametni sat Galaxy Active2 44mm

10.03.2021 u 08:26

Bionic
Reading

Tvrtka Samsung Electronics nedavno je predstavila svoje inovativne flagship pametne telefone Galaxy S21 5G, S21+ 5G i S21 Ultra 5G. Navedena Galaxy S serija pametnih telefona uz prekrasne preklopne uređaje Galaxy Z Fold2 5G i Galaxy Z Flip predstavlja odličan Samsung portfelj za 2021. godinu

S potrebama i željama korisnika na prvom mjestu, Samsung je pripremio posebnu promociju za ovu vrhunsku ponudu pametnih telefona koja traje do 5. travnja 2021. godine ili do isteka zaliha. Uz kupnju Galaxy S21 pametnih telefona, Galaxy Z Fold2 5G i Galaxy Z Flip, na poklon dobivate Galaxy Watch Active2 od 44mm u crnoj boji, kao i dodatnu treću godinu jamstva za odabrani kupljeni uređaj.

Kako bi korisnici ostvarili pravo na poklon koji uključuje navedeni pametni sat i dodatnu treću godinu jamstva, nakon kupnje uređaja potrebno se prijaviti unutar Samsung Members aplikacije za sudjelovanje u promociji najkasnije do 30. travnja 2021. godine. Isporuka Samsung Galaxy Watch 44mm u crnoj boji i jamstvenog lista koji uključuje dodatnu treću godinu jamstva na kupljeni mobilni telefon krajnjim korisnicima koji su izvršili registraciju unutar Samsung Members aplikacije bit će izvršena u razdoblju od 25. ožujka 2021. do najkasnije 30. svibnja 2021.

Samsung Galaxy S serija pametnih telefona je poznata kao svjetski predvodnik mobilnih tehnologija zaslona i kamera. Galaxy S21 dolazi s novim, kompaktnim dizajnom, dok Galaxy S21+ korisnicima pruža još veći zaslon od 6,7 inča te dugotrajniju bateriju. Oba pametna telefona dolaze s vrhunskim kamerama koje omogućavaju brojne napredne opcije za bilježenje najdražih uspomena. Nadalje, najjači pametni telefon u seriji Galaxy S21 Ultra odlikuje elegantan i upečatljiv dizajn, kao i impresivne karakteristike i performanse. Ono što Galaxy S21 Ultra izdvaja od drugih pametnih telefona su najnaprednije opcije umjetne inteligencije dosad, kao i podrška za S Pen olovku koja korisnicima omogućava crtanje, uređivanje fotografija, vođenje bilješki i potpisivanje dokumenata s iznimnom preciznošću i lakoćom.

Kada su predstavljeni, Galaxy Z Flip i Galaxy Z Fold2 napravili su velik pomak na području dizajna i multitaskinga za pametne telefone u obliku elegantnih preklopnih uređaja čiji dizajn oduzima dah. Galaxy Z Flip karakterizira moderan, kompaktan dizajn malih dimenzija, ali velike izdržljivosti. Isto tako, Galaxy Z Fold2 je unaprijedio iskustvo korištenja preklopnih pametnih telefona sa svojim velikim, prostranim unutrašnjim zaslonom, kao i vanjskim zaslonom koji dodatno proširuje mogućnosti pametnog telefona za multitasking prilikom upotrebe aplikacija i uživanja u omiljenim sadržajima.

Za više informacija o promociji posjetite https://www.samsung.com/hr/offer/rhytm-of-your-heart-promo/.

Također, iskoristite i Samsung program vjernosti unutar Samsung Members aplikacije za mnoštvo sjajnih popusta, ponuda i iznenađenja. Benefiti Samsung programa vjernosti nisu limitirani brojem korištenja i može ih koristiti isključivo vlasnik premium Samsung uređaja i do dvije godine nakon aktivacije korisničkog računa. Više informacija na https://www.samsung.com/hr/offer/members-lounge/.