STARTUPI

Uskoro odluka o sudionicima Startup Pitcha

18.09.2013 u 22:10

Bionic
Reading

Konačna odluka o pet najboljih timova koji će se predstaviti pred sudionicima ovogodišnje konferencije Mobility Day očekuje se 20. rujna 2013. godine

Tijekom konferencije Mobility Day 2013, najavljene za 26. rujna u hotelu Antunović, bit će održan Startup Pitch, u sklopu kojeg će pet odabranih timova imati priliku predstaviti sebe i svoju poduzetničku ideju, baziranu na mobilnim tehnologijama.

Prijave za MobilityDay Startup Pitch trajale su do 9. rujna. Odvijale su se putem linkova na video prezentacije u trajanju do tri minute, a konačna odluka o pet pobjedničkih timova bit će donesena 20. rujna 2013.

Prijaviti su se mogli svi poduzetnički nastrojeni timovi bez obzira na godine i studentski status, iz potpuno novih ili već etabliranih tvrtki. Timovi ne moraju biti pravni subjekti. Jedini kriterij bila je dobra ideja koja je bazirana na mobilnim tehnologijama.

Svi koji se prijave, bez obzira na uspjeh, dobivaju pristup laboratoriju HP-RAZA, koji će tvrtka Hewlett-Packard i Razvojna agencija Zagreb-TPZ otvoriti u listopadu.

Taj će laboratorij omogućiti zainteresiranim timovima/tvrtkama pristup odgovarajućoj IT opremi potrebnoj za razvoj, testiranje i predstavljanje rješenja potencijalnim investitorima i kupcima.

Informacije o nadolazećoj konferenciji, najavi sadržaja i predavača možete pratiti putem službene konferencijske strance te Twittera i Facebooka

Službeni sponzori konferencije su tvrtke VipNet, Samsung, InfoKod, Hotel Antunović, a medijski konferenciju podržavaju ICTBusiness.info, Infotrend, IQ Magazin, Mobil.hr, Računalo.com, Večernji list i tportal.