ZALETJELI SE

Ups, Windows Story Remix stiže - ali ne kompletan

23.08.2017 u 13:42

Bionic
Reading

Čini se kako izdanje seta alata kojom ćete stvarati vlastite filmiće koje će biti prvo pušteno u javnost neće odmah nuditi sve funkcionalnosti prikazane tijekom predstavljanja

Tijekom konferencije Build 2017 Microsoft je predstavio set alata Windows Story Remix koji omogućava brzo i jednostavno spajanje fotografija i video snimki u video zapis pogodan za dijeljenje na društvenim medijima. 

Iako je ta najava naišla na odobravanje, čini se kako izdanje koje će biti prvo pušteno u javnost neće odmah nuditi sve funkcionalnosti prikazane tijekom predstavljanja.  

Tako, recimo, s jesenskom nadogradnjom za Windows Creators neće odmah biti dostupni specijalni efekti s 3D modelima unešenim iz Remixa 3D. 

Što je Windows Story Remix?

Značajka Story Remix trebla bi omogućiti stvaranje zanimljivijih prezentacija i pregleda fotografija s ljetovanja. Osim što ćete moći povezivati fotografije i video zapise u zasebne cjeline, bit će moguće dodavati im glazbu iz Microsoftovog servisa Groove Music usklađenu s prijelazima, specijalne efekte, filtere pa i izmišljene trodimenzionalne objekte.

Windows Story Remix Demo from Build 2017 Izvor: Društvene mreže / Autor: Windows Central

Story Remix će, čini se, biti dostupan kao automatska nadogradnja za aplikaciju Photos putem trgovine online Windows Store. Najavljene značajke i sadržaji bit će dodavani postupno tijekom životnog vijeka ovog izdanja operativnog sustava Windows 10. 

Microsoft tek treba odrediti službeni datum objavljivanja nadogradnje Creators. Očekuje se kako će to biti tijekom rujna, piše Digital Trends.

Introducing Story Remix in Windows 10 Izvor: Društvene mreže / Autor: Windows