MAXZONA NAGRAĐUJE

Uploadaj video na MAXzonu i osvoji kameru!

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 15.06.2009 10:29
  • Objavljeno 23.02.2009 u 08:00
MAXzona_vizual

MAXzona_vizual

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Tportal.hr je pripremio veliku nagradnu igru za sve svoje čitatelje i korisnike. Što vam je činiti? Jednostavno je, a nagrada za malo uloženog truda može biti jako vrijedna! Sve što morate napraviti je staviti svoj video na MAXzonu jer na taj način možete osvojiti nagrade
tportal.hr

tportal.hr

Izvor: tportal.hr / Autor: -

Svi sadašnji i budući korisnici MAXzone i tportala mogu sudjelovati u ovoj nagradnoj igri, a proces prijave je jednostavan. Naime, svaki korisnik može se besplatno registrirati klikom na 'Registriraj se' u gornjem desnom uglu prozora i time dobiti mogućnost podizanja vlastitih videoisječaka.

Korisnički profili nude sve pogodnosti koje se od ovakvog servisa očekuju: osim pregleda svojih videoisječaka, možete izrađivati playliste te dodavati prijatelje i slati im poruke. Također, svoj profil možete uljepšati avatarom (malenom slikom koja vas predstavlja kao korisnika) i ukrasnim vodoravnim bannerom po izboru.

Sam postupak podizanja videa na MAXzonu izrazito je jednostavan i ne zahtijeva nikakvo tehničko znanje: izaberite naslov, kratki opis i ključne riječi te izaberite videoisječak sa svog računala. Dopušteni video formati su .avi, .mpg, .wmv, .mp4, .3gp, .mov, a MAXzona će ih automatski konvertirati u Flash.MAXzona je izrazito napredna i što se tiče ograničenja za pojedinog korisnika: videoisječci mogu biti neograničene veličine i duljine, a jedino ograničenje je 500 MB ukupnog prostora za pohranu po svakom korisniku. Prosječna videodatoteka nakon konverzije u format Flash nije velika i ovaj bi kapacitet pohrane trebao biti dovoljan za većinu korisnika.


Dakle, sada kada znate kako staviti svoj video na MAXzonu, spremni ste krenuti u lov na nagrade!

Nagradna igra započinje 23. veljače i traje mjesec dana, do 23. ožujka. Tog ćemo dana zaprimiti posljednji film koji se uploada na MAXzonu. A koje nagrade možete osvojiti?

Prva nagrada, za video koji su korisnici najbolje ocijenili, je kamkorder Sony HDR-SR 10 i puštanje videa na naslovnici tportala

tportal.hr

tportal.hr

Izvor: tportal.hr / Autor: -
Druga nagrada
, za najgledaniji video, je kamkorder Sony DCR-SR 35

tportal.hr

tportal.hr

Izvor: tportal.hr / Autor: -
Naravno, nismo zaboravili na posjetitelje MAXzone, te je tako treća nagrada, također kamkorder Sony DCR-SR 35, namijenjena jednom posjetitelju MAXzone koji će dati svoj glas i komentar na neki od ponuđenih videa.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi