ZABORAVLJENA PLATFORMA

Twitter nakon više od pola godine nadogradio Windows Phone aplikaciju

11.07.2014 u 14:59

Bionic
Reading

Windows Phone platforma, koju mnogi i dalje kude zbog loše podrške developera nije u sretnom braku ni sa popularnom društvenom mrežom Twitter. Iako je za platformu dostupan niz različitih i izvrsnih aplikacija namijenjenih upravo tome, ona službena je rijetko kad dobivala nadogradnje u razini onih za konkurentske platforme iOS i Android

App za Windows Phone tako sada dopušta odgovaranje na poruke, označavanje favorita i još mnogo toga izravno sa korisnikovog timelinea. Tu je još i mogućnost prikaza više slika unutar jedne poruke, što su iOS i Android također dobili nedavno. Ipak, podrške za animirane .gif datoteke još uvijek nema.

Usporede li se platforme, a posebno Android na kojem rijetko kad prođe desetak dana bez nadogradnje (barem za ispravku grešaka u kodu), slika je jasna. Ipak, ostaje za nadati se kako će Twitter novije značajke donositi i na Windows Phone u nešto kraćem roku, a više o svemu je moguće pročitati na Windows Phone Blogu.

Aplikaciju u novoj verziji je moguće preuzeti na ovom linku ili tek na Windows Phone uređaju pogledati je li stigla osvježeno izdanje.