ASPIDA

Tvorci domaće aplikacije TVizzy na Funderbeamu prikupili 100.000 eura

07.07.2017 u 11:21

Bionic
Reading

Aspida, start-up na čelu s Marinom Ercegom, koji nam je nedavno predstavio aplikaciju za nogometne fanove TVizzy, na platformi Funderbeam prikupio je 100.000 eura.

'Sredstva se dalje prikupljaju, a za koji dan ponovno 'nastupa'  TVizzy s početkom nove nogometne sezone, kada će sa svakom akcijom prštati naše video notifikacije korisnicima kako više ne bi propustili niti jedan ključni trenutak utakmice koju nisu u prilici gledati', kaže nam Lamija Alečković koja je u menadžmentu Aspide.

Besplatna aplikacija

TVizzy je besplatna aplikacija kojom će se najvažniji trenuci na utakmicama moći pratiti na potpuno novi način. Samo dvije minute nakon ključnog trenutka u utakmici (postignutog gola, prilike, crvenog kartona…) na zaslone korisnika stići će notifikacija s videozapisom koji će se moći pregledavati čak i na zaključanom zaslonu. Putem aplikacije biraju se utakmice jednoga ili više nogometnih klubova kao i sadržaj koji se želi pratiti i primati putem notifikacija (samo golovi ili svi ključni trenuci). Unutar same aplikacije bit će dostupna i arhiva ključnih trenutaka svake pojedine utakmice Hrvatski Telekom Prve lige za kasnije pregledavanje.

Nakon odabranog kluba ili klubova, za vrijeme trajanja utakmice korisnik dobiva najprije tekstualnu i zvučnu notifikaciju o tome je li posrijedi gol ili neki drugi ključni trenutak. Nakon toga, pokretom prsta može pogledati videozapis o tome što se upravo dogodilo na nogometnom terenu.

Nova nogometna sezona

Od nove sezone Hrvatski Telekom Prve lige, koja počinje 15. srpnja, uz aplikaciju TVizzy više ništa neće biti isto. Ako volite hrvatski nogomet više nikada nećete propustiti niti jedan jedini gol...

'Posebnost cijele priče je drugi način pregledavanja pristigle snimke - na zaključanom ekranu na IOS uređajima. Dakle, pristiglu notifikaciju povučete ulijevo, kliknete view i video se pokreće. Na iPhoneu 6S i 7 video u lock screenu se pokreće samo jednim dodirom i to putem tzv. force toucha, odnosno jačim stiskom na notifikaciju', rekao je direktor Aspide Marin Erceg.