nema greške

Trik za pametne: Napravite ovo prije nego što pošaljete glasovnu poruku u WhatsAppu

16.12.2021 u 06:41

Bionic
Reading

Ova super korisna značajka stvorena je za osobe koje prečesto šalju poruke koje primatelj zbog jednog ili drugog razloga ne može preslušati - ili jednostavnije, one koji su previše puta slučajno poslali nešto što nisu htjeli

Ukoliko spadate među korisnike koji jako često putem WhatsAppa šalju glasovne poruke, postoji šansa da ste više nego jednom poslali nešto što niste planirali.

Možda se nešto čulo u pozadini, a možda ste snimili petominutnu poruku i samo shvatili da vas primatelj ne može čuti zbog okolne buke. U svakom slučaju, ove greške se vrlo lako može izbjeći, pogotovo nakon nedavne nadogradnje za WhatsApp koja omogućava pregled poruke prije slanja.

Kad ste spremni za snimanje, pritisnite i držite tipku za mikrofon i onda ju povucite prema gore na 'hands-free' način rada - vidljiviji kao lokot. WhatsApp će nakon toga početi sa snimanjem, objašnjava The Next Web.

Nakon što ste ispričali što ste trebali, imate opciju brisanja poruke pritiskom na koš za smeće ili zaustavljanjem snimanja sa tipkom u sredini i preslušavanja poruke s tipkom za 'play'.

Premda bi ovakvo snimanje trebalo biti aktivirano automatski, izgleda da korisnici moraju malo poraditi da do njega dođu, što je donekle šteta. Kad smo već kod liste želja, spomenimo da bi nam bilo iznimno drago da sličnu opciju uskoro dobijemo i u Messengeru.