ZAPOŠLJAVANJE

Tražite postao u IT-ju? Evo što se nudi

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 19.04.2019 13:20
  • Objavljeno 19.04.2019 u 13:20
tportal

Izvor: Wikimedia Commons / Autor: rawpixel.com

U suradnji s poratalom MojPosao donosimo vam izbor atraktivnih poslova u brzorastućem IT sektoru

JADRANSKI NAFTOVOD Jadranski naftovod upravlja naftovodno-skladišnim sustavom kao suvremenim, učinkovitim i ekonomičnim sustavom transporta i skladištenja sirove nafte i naftnih derivata. Njihova misija je kontinuirano poboljšavanje sigurnosti i učinkovitosti transporta sirove nafte te skladištenja sirove nafte i naftnih derivata primjenom najviših svjetskih tehnoloških standarda, a kako bi u tome I uspjeli svoj tim žele osnažiti novim zaposlenicima na radnim mjestima: Stručnjak za poslovne aplikacije (m/ž) i Inženjer informatike I. (m/ž). Oba oglasa ostaju aktivna do 26.travnja.

Addiko Banka je međunarodna financijska skupina sa sjedištem u Beču. Djelujući kroz šest banaka na svojim temeljnim poslovnim tržištima u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori učinkovito pruža kvalitetne usluge svojim klijentima. Zbog kontinuiranog širenja poslovanja i novih projekata, u potrazi su za novim radnicima na pozicijama Blagajnik (m/ž), Business Analyst – RPA ( Robotic process automation) (m/ž), Sotware Developer (m/ž) i Samostalni revizor informacijskog sustava (m/ž). Na njihove oglase se možete javiti do 1.svibnja.

Tvrtka AITAC na tržištu se pozicionirala pružanjem kvalitetnih i pravovremenih usluga u brodogradnji i industriji. Ako ste pragmatična, organizirana i znatiželjna osoba s naprednim analitičkim vještinama, onda ste idealan kandidat za radno mjesto IT administrator (m/ž). Zauzvrat nude rad u dinamičnom radnom okruženju koje pruža savršen balans između privatnog i poslovnog dijela života. Ako ste zainteresirani, javite im se do 30.travnja.

Nove kolege u svom zagrebačkom uredu traže i u firmi ATRON, globalnoj kompaniji koja se tijekom proteklih 30 godina prometnula u jednog od vodećih partnera tvrtkama koje posluju u sektoru javnog prijevoza. Nudeći inovativna i svrsishodna rješenja, ATRON je svijet transporta preobrazio u jednostavnije i atraktivnije okruženje prilagođeno putnicima. Svoj tim žele obogatiti zaposlenicima na pozicijama Senior Java Developer (m/ž) i Senior Software Test Engineer (m/ž). Vremena za prijavu imate sasvim dovoljno – oglasi ostaju otvoren sve do 1.lipnja.

AD Plastik Grupa multinacionalna je kompanija s tridesetogodišnjim iskustvom proizvodnje komponenti za automobilsku industriju. Specifičnost i dinamičnost autoindustrije zahtijeva stalno praćenje trendova, ulaganje u razvoj proizvoda i usavršavanje. U svojim tvornicama u Hrvatskoj, Rusiji, Srbiji i Mađarskoj zapošljavaju više od 2900 djelatnika različitih specijalizacija i profila. Ovih dana traže B2B – EDI eksperta (m/ž), koji će se pridružiti njihovu timu u Solinu. Novom zaposleniku nude rad u motivirajućem, razvojnom, stabilnom I strukturiranom radnom okruženju. Vaš životopis možete poslati do 26.travnja.

najvažniji je headline

Kada ste zadnji put ažurirali LinkedIn? Ovi savjeti će vam pomoći da se istaknete

Pogledaj galeriju
10

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!