nove prilike

Tražite posao u IT-ju? Zapošljavaju Infobip, PBZ...

12.04.2021 u 12:39

Bionic
Reading

Nove potencijalne prilike potražite uz pomoć portala Moj Posao

EuroART93 je vodeća digitalna full service agencija, koja posluje od 1993. godine i iza sebe ima preko 200 uspješno realiziranih projekata, kao i brojne nagrade osvojene na temelju inovacija njihovih djelatnika. Trenutno su u potrazi za pojačanjem na poziciji – Head of sales (m/ž), a novom kolegi nude rad s nevjerojatnom grupom ljudi, fleksibilno radno vrijeme i mogućnost rada na daljinu, team-building aktivnosti i različite edukacije. Oglas ostaje aktivan do 16. travnja.

Infobip je globalna IT i telekomunikacijska tvrtka koja pruža usluge mobilnih komunikacija u oblaku (cloud) za poslovne korisnike. Prijavom na oglas za radno mjesto – Customer Support Engineer (m/ž) pridruži im se u misiji stvaranja interakcija između ljudi i internetskih usluga koje mijenjaju život s novim i dosad neviđenim rješenjima. Savršen kandidat ima širok spektar interesa i prethodno iskustvo u radu sa SQL-om i računalnim mrežama, a na oglas se možeš javiti do 21. travnja.

Privredna banka Zagreb d.d. nije samo banka – nego i velik centar za razvoj inovativnih tehnologija i digitalnih rješenja. Njihov tim, koji svakodnevno radi na izazovnim i tehnološki naprednim projektima, traži nove kolege! Ambiciozne i motivirane osobe koje žele napraviti novi korak u karijeri u Informacijskoj i komunikacijskoj tehnologiji, mogu im se pridružiti na sljedećem radnom mjestu: PL/SQL developer (m/ž). Novim kolegama nude brojne interne i vanjske edukacije, dinamično radno okruženje i priliku za profesionalno usavršavanje. Javi im se do 14. travnja.

INTRALOT grupa je multinacionalna korporacija, aktivna u 42 jurisdikcije širom svijeta, s globalnom radnom snagom, usmjerena na inovacije, razvoj proizvoda i napredno korisničko iskustvo. Trenutno tragaju za Specijalistom za aplikativnu tehničku podršku (m/ž), koji će vršiti „troubleshooting“ sustava i otklanjati probleme, sudjelovati u procesu dokumentiranja sustava i pružati pomoć administratorima sustava. Pored atraktivne plaće, novim kolegama nude edukacije i treninge te rad u međunarodnom okruženju, a rok za prijavu na oglas ističe 14. travnja.

Oktal Pharma, jedna od vodećih veledrogerija u Hrvatskoj, temelji svoje poslovanje na ulaganju u razvoj i najnovija tehnološka rješenja. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, zapošljavaju na poziciji -  Specijalist programske IT podrške (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje održavanje sustava i podršku korisnicima u radu s ERP, WMS i sustavima izvještavanja, instalaciju i konfiguraciju računala te održavanje informatičke opreme. Svoj životopis im možeš poslati do 15. travnja.