Nova prilika

Tražite posao u IT-ju? Radna mjesta nude bankari, medicinari i proizvođači računalnih igara

14.01.2019 u 12:59

Bionic
Reading

Informatičare čeka posao u tvrtkama Nanobit, HROK, Bauerfeind i Microblink te u Središnjem klirinškom depozitarnom društvu, javlja portal Moj posao

Želite raditi u zanimljivom okruženju hrvatske tvrtke koja razvija video igrice u kojima uživaju korisnici diljem svijeta? Sigurni smo da je odgovor pozitivan, pa vas pozivamo na prijavu na oglase tvrtke Nanobit: Backend Developer, System Administrator i DevOps Engineer. Oglasi su aktivni do 15. siječnja pa požurite s prijavom.

  • +11
Alan Sumina i Nanobit Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

HROK je tvrtka koju je osnovalo 20 banaka u svrhu obavljanja djelatnosti kreditnog registra. Trenutno zapošljavaju Sistem administratora za baze podataka s minimalno tri godine iskustva u administraciji i održavanju složenih IT sustava. Detalje pročitajte u oglasu i požurite s prijavom.

Tvrtki Bauerfeind temeljna djelatnost je proizvodnja i distribucija medicinskih pomagala, a kroz svoj rad pomažu ljudima osigurati veću mobilnost. Trenutno zapošljavaju Junior sistem administratora čiji zadatak će biti svakodnevna operativna podrška korisnicima, dijagnostika kvarova informatičke opreme, izrada korisničkih uputa i ostale aktivnosti. Detalje pročitajte u oglasu koji je aktivan do 24. siječnja.

Središnje klirinško depozitarno društvo zapošljava više osoba na poziciji Projektant informacijskog sustava koji će biti angažiran na projektiranju, implementaciji i održavanju programskih rješenja što obuhvaća definiranje i/ili analizu poslovnih zahtjeva, dizajn programskih rješenja, izradu funkcionalne i programske specifikacije, podršku testiranju, koordinaciju projektnih timova. Ostale zanimljivosti pročitaj u oglasu i prijavi se do 18. siječnja.

FUTURIZAM

Ovo nam Bill Gates predviđa u idućih deset godina

Pogledaj galeriju

Tvrtka Microblink u svom radu najviše se fokusira na kvalitetu svojih proizvoda. Kako bi bili još bolji, trenutno zapošljavaju osobu na poziciji C++ Software Engineer koji bi bio dio Product Development odjela. Sve detalje pročitajte u oglasu koji je aktivan do 17. siječnja.