ZAPOŠLJAVANJE

Tražite posao u IT-ju? Evo što se nudi ovog tjedna

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 10.06.2019 16:05
  • Objavljeno 10.06.2019 u 16:05
tportal

Izvor: Wikimedia Commons / Autor: rawpixel.com

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled najatraktivnijih poslova u brzorastućem IT sektoru. Izaberite favorita i javite se na oglas već danas

HEINEKEN Hrvatska, kompanija koja čvrsto drži drugo mjesto na hrvatskom tržištu piva i predstavlja važan gospodarski subjekt u Republici Hrvatskoj i Karlovačkoj županiji, zapošljava talentiranog Djelatnika za obradu podataka (m/ž). Na natječaj se mogu prijaviti osobe sa visokom stručnom spremom, koje izvrsno poznaju engleski jezik u govoru i pismu i čiji savršen posao najbolje opisuju riječi ''davanje smisla podacima koji se većini ljudi čine sasvim nepovezani''. Na oglas se možete prijaviti do 14.lipnja.

DECODE HQ je softverska agencija, specijalizirana za rad na mobilnim aplikacijama, koja posluje u 8 država, a sjedište joj se nalazi u poslovnoj zoni Zagreba. Klijenti su im dijelom inovativni startupi, a dijelom etablirane globalne tehnološke firme. Ukratko, raznolikih novih izazova ne nedostaje. Tvrtka trenutno zapošljava Java Developera (m/ž), novi zaposlenik će raditi u timu od 20 zaposlenika, a posao uključuje rad na razvoju poslovne logike i integracije s drugim mikroservisima te dizajn i razvoj API-ja. Zauzvrat tvrtka nudi plaću između 12 000 i 16 000 kuna neto, božićnicu, fleksibilno radno vrijeme i opušten rad bez stresa. Javite im se do 19.lipnja.

Tvrtka WEB Marketing je na tržištu prisutna od 2000. godine, a svojim korisnicima nudi razvoj naprednih poslovnih web rješenja. Trenutni su u potrazi za osobom koja će spremno uskočiti u ispražnjene cipele Senior voditelja web projekata (m/ž), čija zaduženja, između ostalog, uključuju – organizaciju i vođenje tima, web projekata i poslova, komunikaciju s klijentima u svrhu prikupljanja i analize njihovih zahtjeva te konceptualno osmišljavanje web projekata. Rok za prijavu na oglas ističe 20.lipnja. OTP banka d.d. uspješna je i ugledna institucija koju su njezini klijenti, bankarski i financijski stručnjaci te šira javnost prepoznali kao mladu i fleksibilnu banku s jakim tradicionalnim uporištem u regijama iz kojih je proizašla – od jadranske obale do kontinentalnih središta. Želite li bio dio ove uspješne priče, javite se na oglas za poziciju Razvojni inženjer/Software Developer (m/ž) u Zadru. Pored rada na razvoju i održavanju softverskih rješenja i sudjelovanja u procesu modernizacije i digitalizacije IT-a, novog zaposlenika očekuje i suradnja s ostalim organizacijskim dijelovima banke. Vaš životopis pošaljite do 19.lipnja.

najvažniji je headline

Kada ste zadnji put ažurirali LinkedIn? Ovi savjeti će vam pomoći da se istaknete

Pogledaj galeriju
10

Želiš postati poslovni konzultant i spojiti interese IT-a i ekonomije? Napravi prvi korak i prijavi se za radno mjesto Junior poslovni konzultant (m/ž) u tvrtki mStart plus u Zagrebu! Riječ je o poslovno-tehnološkoj  kompaniji orijentiranoj na razvoj, implementaciju, integraciju i podršku poslovnih informacijskih sustava i rješenja. Čak 340 tehnoloških stručnjaka koji tamo već rade, jedva čekaju da s tobom podijele svoje znanje i iskustvo rada. Na oglas se možete prijaviti do 13.lipnja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!