ZAPOŠLJAVANJE

Tražite posao? Ovo su najnovije poslovne prilike u svijetu IT-ja

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 15.03.2021 14:21
  • Objavljeno 15.03.2021 u 14:21
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Jean-Marie Guyon / CandyBox / Profimedia

Na portalu Moj Posao možete potražiti ponudu novih poslova po vašoj mjesri

IntechOpen vodeći je svjetski izdavač znanstvenih knjiga u otvorenom pristupu. Uslijed povećanja opsega portfelja znanstvenih knjiga traže analitičnu, znatiželjnu, samopouzdanu i marljivu osobu za radno mjesto Web programer (m/ž). Ovo je uzbudljiva prilika za sve kandidate koji se nadaju iskoraku u svojoj profesionalnoj karijeri i radu u etabliranoj tvrtki s jakom globalnom prisutnošću. Na oglas se možeš prijaviti do 17. ožujka.

LIBUSOFT CICOM d.o.o., informatička i konzultantska tvrtka koja se bavi razvojem i implementacijom rješenja za informatizaciju procesa poslovanja, zapošljava više osoba na poziciji: Tester programa (m/ž). Kako bi te potaknuli na prijavu, njihova ponuda uključuje rad u super organiziranom timu po SCRUM-u, prilagodljivo radno vrijeme i rad od kuće, brojne prilike za stručno usavršavanje, razne nagrade za zaposlenike, vrhunskog mentora… i koješta drugo! Javi im se do 26. ožujka.

Posjeduješ iskustvo u razvoju .Net-a i želiš raditi na rješenjima koja će se koristiti širom svijeta? Postoji rješenje! AdriaScanov razvojni tim traži iskusnog i ambicioznog novog člana koji će ispuniti upražnjene cipele .Net programera (m/ž). Uz rad s najnovijim tehnologijama, nude ti i opuštenu radnu atmosferu, mogućnost putovanja te fleksibilno radno vrijeme i mogućnost rada na daljinu. Svoj životopis i prijavu na oglas im pošalji do 18. ožujka.

EDGE Group je na hrvatskom tržištu prisutan od 1995. godine i nudi pametna rješenja iz područja upravljanja ljudskim resursima. Tvrtka je u potrazi za ambicioznom osobom koja će se pridružiti njihovom tehničkom timu na poziciji Tehničar-serviser (m/ž). Opis posla, između ostalog, podrazumijeva  definiranje potrebnih tehničkih preduvjeta potrebnih za instalaciju sustava, montažu, spajanje i podešavanje uređaja i tehničku podršku korisnicima. Oglas ostaje aktivan do 18. ožujka.

Hrvatski registar obveza po kreditima, odnosno HROK, poziva te da postaneš dio malog, ali visoko motiviranog tima koji pruža uslugu informatičkog servisa kreditnim/financijskim institucijama u republici Hrvatskoj i da im se pridružiš na radnom mjestu: Analitičar podataka (m/ž). Ako si osoba koja voli raditi s podacima i analizirati ih, već znaš SQL, paziš na detalje i želiš naučiti nešto više o financijskoj industriji, pravo si pojačanje za njihov tim!

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!