BURZA POSLOVA

Tražite (novu) karijeru u IT-ju? Pogledajte što se nudi

13.07.2020 u 14:50

Bionic
Reading

Donosimo pregled poslova koje ovaj tjedan nude IT tvrtke putem web odredišta MojPosao

U Hrvatskoj lutriji trenutno su u potrazi za inženjerom za sigurnost informatičkog sustava (m/ž), kojem nude kontinuirane edukacije, pokriće troškova prijevoza, dodatke na plaću, božićnicu, regres i dar za djecu te plaćene dopuste za osobne potrebe radnika. Zvuči zanimljivo? Javite im se do srijede, 15. srpnja.

Biofarmaceutska tvrtka Pfizer zapošljava suradnika za automatizaciju (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje rad na analizi automatiziranih procesa i sudjelovanje u dizajnu, implementaciji i testiranju automatizacijskih rješenja. Oglas ostaje aktivan do utorka, 14. srpnja.

C.M.G.C. traži Senior UX / UI Designera (m/ž) za dizajn mobilnih i web platformi. Traže se analitični i kreativni dizajneri koji mogu shvatiti potrebe korisnika i riješiti poslovne probleme. Izuzetno je važan portfelj uspješnih UX i drugih tehničkih projekata. Pošaljite im svoj životopis do srijede, 22. srpnja.

B2match, prilagodljiva platforma koja pokriva svaki aspekt b2b-ja i umrežavanja, zapošljava Senior Backend Developera (m/ž) u svom zagrebačkom uredu. Novom kolegi nude konkurentnu plaću, plaćeni ručak, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost rada na daljinu, opuštenu radnu atmosferu i rad na najmodernijim tehnologijama. Rok za prijavu je četvrtak, 16. srpnja.

AKD, tvrtka koja proizvodi osobne iskaznice, putovnice, vize, vozačke i druge zaštićene tiskovine, trenutno traže zaposlenike na više pozicija, što možete pogledati ovdje. Razvili su i niz vlastitih IT rješenja, rade u malim timovima kako bi osigurali atmosferu startupa u korporativnom okruženju.

Niste našli nešto za sebe? Potražite više na web odredištu MojPosao, kao i njihovom profilu na poslovnoj mreži LinkedIn.