novi IT poslovi

Traže se developeri, menadžeri i vođe timova, a poslove nude u Zagrebu, Umagu i Splitu

14.10.2019 u 09:57

Bionic
Reading

Cjelokupnu ponudu slobodnih radnih mjesta u svijetu IT-a možete proučiti na portalu MojPosao

Uz pomoć njihovih proizvoda ljudi plaćaju cestarinu, voze se vlakom, koriste javni prijevoz u Zagrebu, djeca jednostavnije upisuju osnovne i srednje škole, a strancima se izdaju dozvole za boravak i rad u RH. Oni su KING ICT i bave se izradom custom rješenja za velike klijente. Ako voliš raditi s ljudima, tehnički si “potkovan” u području testiranja i misliš da imaš dovoljno znanja da ga možeš prenositi drugima, prijavi se na oglas za radno mjesto Quality Assurance Team Lead (m/ž) i pridruži se njihovu timu. Vremena za prijavu imaš do 24. listopada.

Tvrtka Pravila d.o.o. iz Umaga traži Senior web frontend developera (m/ž), koji bi unutar malog tima programera razvijao i održavao web sučelja za poslovne aplikacije koristeći moderne web tehnologije. Zainteresirani kandidati moraju biti odgovorni, savjesni radnici i posjedovati višegodišnje iskustvo u radu s osnovnim web tehnologijama (JavaScript, HTML, CSS) te želju za učenjem. Prednost pri zapošljavanju imat će osobe koje dobro poznaju rad s VCS alatima, REST sučeljima i D3.js bibliotekom. Oglas ostaje aktivan do 23.listopada.

Posjeduješ li iskustvo rada s HTML-om, CSS-om i JS-om, a pritom znaš napisati čitljiv i održiv kod, idealan si kandidat za radno mjesto Front-end developer (m/ž) u kompaniji Convergent Media Group Croatia. Od svog osnutka, 2001.godine, tvrtka surađuje s najvećim svjetskim oglašivačima, pružajući im raznolike usluge – od razvijanja mobilnih aplikacija i web stranica, preko strateškog savjetovanja i community menadžmenta do programiranja. Ako ti zvuči zanimljivo i želiš se pridružiti njihovu timu, javi im se do 17. listopada.

Tvrtka ExtensionEngine iz Splita bavi se oblikovanjem 'budućnosti učenja', a svoju vrijednost je potvrdila izradom platformi za učenje za poznate svjetske kompanije i institucije kao što su Harvard, MIT i Johnson&Johnson. Tvrtka zapošljava Web Developera (m/ž) koji odlično poznaje rad u Java Scriptu i kojem su spremni ponuditi fleksibilno radno vrijeme uz mogućnost rada od kuće, 25 dana godišnjeg odmora i kompetitivnu plaću. Za više detalja, javi im se do 21. listopada.

Tvrtka Tipico, najveća sportska kladionica u Njemačkoj, u potrazi je za osobom koja će spremno uskočiti u trenutno ispražnjene cipele Service managera (m/ž). Opis posla, između ostalog uključuje: odgovornost za upravljanje i pokretanje IT procesa, koordinaciju svih aktivnosti ponovnog uspostavljanja i oporavka nefunkcionalnih usluga te provođenje analize uzroka nastalih problema. Novom zaposleniku nude obuku i mogućnost dodatnih edukacija, rad s mladim i ambicioznim timom te atraktivan sustav nagrađivanja. Svoj životopis im pošalji do 16. listopada.