ODVAJANJE OD B.NETA

Total TV počinje samostalno poslovati

14.05.2013 u 19:18

Bionic
Reading

Nakon dugogodišnje suradnje s B.netom, Total TV od 1. svibnja u Hrvatskoj posluje samostalno. Uskoro će ponuditi telefoniju i pristup internetu

Total TV, prisutan u šest zemalja u regiji, od sada će samostalno obavljati sve vidove operativnog poslovanja na području Republike Hrvatske. Tijekom protekle dvije godine operativno je djelovao u sklopu B.neta.

Prema riječima direktora Total TV-a Krešimira Lovrečeka, korisnici žele sve veći broj tematskih programa, a satelit predstavlja najbolju platformu za rast broja programa.

'Nastavit ćemo s daljnjim unapređenjem svoje ponude, kao i uvođenjem novih usluga na hrvatskom tržištu. Uvest ćemo nove telekomunikacijske usluge - širokopojasni pristup internetu i telefon', najavio je Lovreček.

Total TV nudi više od 80 domaćih i stranih programa te više od nekoliko stotina besplatnih (free to air) satelitskih programa.

Uskoro bi na hrvatskom tržištu trebao ponuditi satelitsku televiziju (više od 250 atraktivnih regionalnih, nacionalnih i svjetskih programa), širokopojasni pristup internetu i usluge telefonije.