STARTUP KONFERENCIJA

Thomas, Sousa i Butcher dolaze u Split na Shift

22.03.2013 u 14:40

Bionic
Reading

Osnivač agencije Jess3 i europski urednik TechCruncha među prvim su najavljenim predavačima i članovima žirija konferencije koja će krajem svibnja biti održana u Splitu

Kao predavači, ali i mentori mladim inovatorima iz svijeta IT-a, u radu konferencije će sudjelovati Jesse Thomas, CEO i osnivač Jess3, kreativne agencije specijalizirane za vizualizaciju podataka, strategije društvenih medija i vizualno pripovijedanje. Mashable ga hvali kao jednog od najpoželjnijih web dizajnera, a radi za klijente kao što su NASA, Facebook, Google, Intel i Twitter.

Ricardo Sousa osnivač je i producent konferencije SWITCH (koju je Wired nedavno prozvao jednom od top 10 tehnoloških konferencija u Europi) te inicijator The Movement for Change in Education, pokreta koji se nada staviti naglasak na poduzetništvo mladih, kao i na važnost vlastitog brendiranja.

Bryan Calhoun radi na digitalnoj strategiji i poslovnom razvoju za Blueprint Group, kompaniju kojoj je posao menadžment za poznate izvođače kao što su Kanye West, Lil Wayne, Nicky Minaj i drugi. Calhoun je u glazbenoj industriji preko 20 godina, a odnedavno je i VP za nove medije i odnose s javnošću u SoundExchangeu.

Michele Neylon osnivač je i CEO Blacknight Internet Solutions Ltd, tvrtke specijalizirane za hosting i registraciju domena. Aktivno sudjeluje u internetskoj i ICT industriji u Irskoj te u nekoliko open source projekata.

Također, uključen je u Irish Internet Association te predstavlja tu udrugu na forumu Irish Enum Policy Advisory. Aktivan je i u ISP Association of Ireland i član je Registrar Boarda u EURid-u, i to od ožujka 2010.

Mike Butcher urednik je TechCruncha za Europu. Uključen je u projekt kojim se europski poduzetnici iz područja IT-a povezuju s investitorima pod nazivom TechHub, prvotno u Londonu. Dugogodišnji je novinar koji je pisao za Financial Times, Guardian, Times, Daily Telegraph i New Statesman, između ostalih. Osim kao predavač, bit će dio žirija za dodjelu nagrade najboljim mladim inovatorima