POTPUNA PRILAGODBA

Themer - vaš Android će izgledati genijalno

18.10.2013 u 12:47

Bionic
Reading

Themer omogućava promjenu ne samo teme na Androidu, već i cijelog izgleda operativnog sustava, a istovremeno nudi korisnicima mogućnost da prilagode uređaj svojim potrebama

Većina pametnih telefona s Androidom izgleda više ili manje jednako. Zato korisnici često posežu za različitim aplikacijama za promjenu tema ili pozadina. No te aplikacije ne mogu promijeniti cjelokupan izgled softvera.

Themer bi to mogao pokušati. Ova aplikacija, točnije launcher, koja se još uvijek nalazi u beta verziji, mijenja ne samo pozadinu i izgled sata, već omogućava korisnicima da prilagode izgled Androida svojim željama.

U ponudi je pregršt različitih tema - od crno-bijele za klasičare, pa do one s Bruceom Leejem za sportaše. Korisnici mogu odabrati izgled ikona, ali i postaviti najdraže aplikacije u posebnu 'ladicu' kako bi im bile nadohvat ruke.

Teme koje su u ponudi mogu se koristiti takve kakve jesu, ali ih svi isto tako mogu prilagođavati svojim potrebama.

Themer je besplatan u Google Playu, a za aktivaciju je potreban kod koji se dobije registracijom na stranici aplikacije.

Nažalost, Themer funkcionira samo na uređajima koji koriste Android 4.1 ili noviji, ali autori naglašavaju da rade i na verziji za starije Androide.

Ukoliko vam je dosadio generički izgled Androida, isprobajte Themer i pokažite da ste drugačiji od svojih prijatelja.