OD 1. OŽUJKA

Tele2 ima novu tarifu za bonove

01.03.2013 u 14:56

Bionic
Reading

Mobilni operator u ponudu je vratio tarife Smiley i Revolucija, a uveo je i program nagrađivanja vjernosti korisnika 'Klub nOvčić'

Onima koji ponajviše koriste glasovne usluge i koji vole surfati internetom, Tele2 sad nudi poboljšani tarifni model Smart. Za 35 kuna mjesečno u paketu je 1000 minuta prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Hrvatskoj i gigabajt podatkovnog prometa.

Korisnicima koji više šalju SMS poruke i surfaju, Tele2 nudi Smiley - u toj tarifi korisnik za 35 kuna dobiva 1000 SMS poruka te gigabajt podatkovnog prometa.

Onima koji puno razgovaraju i preferiraju sekundu kao obračunsku jedinicu, Revolucija nudi cijenu od jedne lipe po sekundi.

Korisnici mogu i sami kreirati paket koji najbolje odgovara njihovim potrebama, dodajući bilo koji glasovni, SMS ili podatkovni paket na tarifu koju izaberu.

Tele2 uvodi i 'Klub nOvčić', prvi klub lojalnosti za svoje korisnike bonova. Nove kune na račun korisniku stižu na sljedeći način:

• nakon prva tri mjeseca pet posto vrijednosti nadoplaćenog iznosa
• nakon šest mjeseci 10 posto
• nakon devet mjeseci 15 posto

Svaki postojeći i novi Tele2 prepaid korisnik pravo na članstvo u klubu stječe slanjem SMS poruke 'NOVCIC' na besplatni broj 818. Korisnici ne trebaju poduzimati nikakve dodatne radnje za ostvarivanje pogodnosti, već ih stječu nadoplatom svog računa.

Kada korisnik dosegne devet mjeseci članstva u klubu, 15 posto iznosa nadoplate ostaje kao trajna pogodnost.

Osim bonusa, članove kluba očekuju i stalna iznenađenja. Kupujete li bonove u webshopu Tele2, dobit ćete 25 posto kuna više.