NATJECANJE

Studenti, tko će postati Master Guru IT?

19.10.2015 u 15:21

Bionic
Reading

Pobjednički tim natječaja u organizaciji inicijative 'eSkills for Jobs', Algebre i HUP-a bit će nagrađen studijskim putovanjem na 'Pioneers Festival' u Beč

Inicijativa 'eSkills for Jobs', Visoko učilište Algebra i Hrvatska udruga poslodavaca, organiziraju natječaj za studente pod nazivom 'Master Guru IT Challenge'.

Natjecanjem žele privući studente okupljene u multidisciplinarne timove, kao i ICT tvrtke i poslodavce, koji će biti ocjenjivački žiri te kreatori zadataka i poslovnih izazova.

Svrha ovog natječaja je pokazati koliko su ICT vještine važan i integralan dio današnjeg poslovanja, istaknuti važnost multidisciplinarnosti timova kod uspješnog rješavanja poslovnih izazova primjenom tehnologija te promovirati ICT karijere među mladima.


Kroz tri natjecateljska kruga, timovi će morati riješiti zanimljive zadatke i izazove s kojima se članovi žirija i njihove tvrtke susreću u svakodnevnom poslovanju.

U posljednjem će krugu timovi morati svoje rješenje prezentirati na javnom događaju pred žirijem koji čine Davor Majetić (HUP), Adrian Ježina (VIPnet), Ante Mandić (IN2) i Hrvoje Balen (Algebra). Bodovat će se i kvaliteta rješenja i prezentacije.

Pobjednički tim natječaja bit će nagrađen studijskim putovanjem na 'Pioneers Festival' u Beč, dok su za drugoplasirani i trećeplasirani tim osigurane utješne nagrade.

Konferencija 'Pioneers Festival' bit će održana 24. i 25. svibnja 2016. u povijesnom središtu dinastije Habsburg, dvorcu Hofburg. Fokusirana je na budućnost napredne tehnologije kao što su robotika, umjetna inteligencija, biotehnologija i istraživanje svemira.

Zvuči zanimljivo? Okupite tim i ispunite prijavnicu na službenoj stranici 'Master Guru IT Challenge' do 1. studenog 2015.