'ZA ODLIKAŠE'

Što kažete na iPhone 6 u luksuznoj varijanti?

17.04.2015 u 13:48

Bionic
Reading

Luksuzni mobiteli i ime Gresso već neko vrijeme su nerazdvojivi. Usprkos značajnoj cijeni, ovaj proizvođač luksuznih inačica mobilnih uređaja i dodataka za njih brzo je zauzeo jednu od vodećih pozicija u tom segmentu tržišta. Nova kolekcija donosi iPhone 6 u nekoliko skupocjenih izdanja

Baš kako ime i sugerira, Limited Edition izdanje uređaja ugledat će svega 999 primjeraka, uz broj uređaja urezan u 18K bijelo ili žuto zlato sa stražnje strane uređaja. iPhone 6 u Gresso izdanju bit će moguće nabaviti i u konceptu Luxury Minimalism, s kućištem od titanijske legure koja osim tog elementa sadrži još i šest posto aluminija, četiri posto vanadija, maksimalno 0,25 posto željeza i maksimalno 0,2 posto kisika, a osnovna karakteristika joj je to da je znatno jača od čistog titanija.

Svako od kućišta je napravljeno u osam sati rada na vrhunskoj opremi, a finiš kućišta je napravljen ručno. Ono što daje posebnu dozu ekskluzivnosti je i činjenica da na iPhoneu 6 by Gresso radi tek jedan majstor.

Gresso u priopćenju navodi kako će kolekciju činiti tri modela. G1 s kućištem od titanija te 64GB spremišnog prostora, G2 s posebno obrađenim kućištem od titanija uz dodatak 18K zlatnog logotipa (bijelo) i 128GB spremišnog prostora - te G3, s posebno obrađenim kućištem i 18K logotipom od žutog zlata i 128GB. Cijene počinju od četiri tisuće dolara.