VEĆ DO KRAJA MJESECA?

Stiže novi top model LG-jevog smartfona, evo što znamo o njemu

08.04.2018 u 12:11

Bionic
Reading

Čini se kako je stigla potvrda kako će južnokorejski proizvođač mogao ponuditi još jedan top model pametnog telefona, i to uskoro

U priopćenju za medije o suradnji s K Pop skupinom BTS južnokorejski proizvođač pametnih telefona potvrdio je kako će se članovi te grupe pojaviti u marketinškim materijalima iduće perjanice te tvrtke.

Sjećate li ih se?

Jeste li ih imali? S ovim mobitelima nekada smo bili prave face

Pogledaj galeriju

To, čini se, potvrđuje vijest koju je objavio ETNews prema kojoj će novi LG-jev top model pametnog telefona biti predstavljen tijekom travnja i u prodaju krenuti sredinom svibnja.

U spomenutom priopćenju nema više informacija o kakvom bi uređaju moglo biti riječ. Već se neko vrijeme nagađa kako je u pitanju LG G7, ali hoće li se doista tako zvati? Naime, pojavila se glasina kako bi novi smartfon mogao dobiti novi naziv: LG G7 ThinQ.

Tako tvrdi poznati tviteraš Evan Blass:

Iako su se brojne njegove objave dosad pokazale točnima, Blass je imao i promašaja. Ove je godine već bio najavio kako će LG umiroviti svoju seriju smartfona G, da bi to povukao nakon što je prikupio više informacija. Pa imajte to na umu.

LG je već predstavio jedan novi uređaj ove godine, tijekom sajma Mobile World Congress u Barceloni. No, bio je to V30S ThinQ, koji je tek neznatna nadogradnja prethodnog modela, piše Tech Radar.